Евгени Минчев стана на 50 под ръка с Чичолина

Евгени Минчев и Чичолина

  Опашка от родни и чуждестранни звезди се изви в сряда в 19,30 часа пред входа на столичния мол „България“. Водещи, продуценти, певци, манекенки, политици и бизнесмени изчакваха търпеливо реда си, за да минат по червения килим, опънат на плочките в търговския център. В края му ги посрещаше с усмивка лорд Евгени Минчев, които празнуваше пищно своя 50-ти юбилей.

С подаръци и пожелания го зарадваха десетки гости. Един от тях обаче несъмнено се превърна в хит на вечерта. Сред присъстващите чуждестранни приятели на Минчев бе не коя да е, а италианската порнозвезда от унгарски произход Илона Сталер, по-известна като Чичолина.

„Хай! Чичолина“, вежливо казваше с*кс бомбата от 80-те и подаваше усмихната ръка на всеки, който искаше да се запознае с нея.

Евгени Минчев с Чичолина и Колин Кембъл (вдясно)

„Карбовски държи правата за интервю с нея. Затова само по два-три въпроса“, обясни тихичко рожденикът Минчев на няколко напористи репортерки. Видимо притеснен, че ще му отмъкнат материала за предаването, Мартин Карбовски нервно обикаляше около п*рнозвездата. Той се опасяваше, че Чичолина може по невнимание да направи някое сензационно признание пред чужд микрофон и с това да стопи надеждите му единствен да я интервюира. За да е сигурен, че това няма да се случи, Карбовски стигна до там, че да подслушва какви ги говори звездата на наобиколилите я журналисти. Всеки път, когато Чичолина се усамотеше с някой репортер, Мартин уж незабележимо се приближаваше до тях и слухтеше. Следеше да няма издънка.

„А сега с Чичолина ще почерпим с шоколадови бонбони“, обясни Минчев и под ръка с неостаряващата с*кс бомба се засили към магазин за козметика. Паркетният лъв махна на сащисаните продавачки и ги подкани да си вземат бонбон за негово здраве.

Евгени Минчев с Чичолина, Колин Кембъл и Златка Димитрова

Естествено не пропусна да им представи и почетната си гостенка. Тя пък не се умори да се усмихва.

След кратката почерпка с шоколад Евгени зае отново мястото си в края на червения килим, където вече се тълпяха видните гости. Много от тях бяха чужденци. По вида им личеше, че сред тях преобладават представителите на бизнеса и изкуството.

Много от тях бяха от благородно потекло. Дори една от дамите бе с коронка. „Май е принцеса“, проявиха невежество столичани, които станаха неволни свидетели на събитието на годината.

Всеки гост чакаше с цветно пликче и букет в ръце. Поднасяха предимно картини, отлежал алкохол, както и символични и откровено екстравагантни подаръци.

Юбилярят Минчев блестеше от задоволство. Както винаги в добро настроение, рожденикът не спираше да се шегува с гостите. Те пък го обсипваха с комплименти и пожелания. Всички искаха да се снимат с него и Евгени не отказа на никого. След като приключеха с фотосите, асистентите на паркетния лъв настаняваха гостите около подредените близо 20 кръгли маси в центъра на първия етаж на мола. Евгени Минчев изглеждаше превъзбуден.

Евгени Минчев

Той се поклащаше в ритъм с Чичолина под звуците на оркестъра, ангажиран за събитието. Приятно вълнение бе озарило лицето на лорда и всичките му опити да го прикрие бяха напразни. Близки до него разкриха даже, че от напрежение предната вечер му излязла огромна пъпка на лявата буза на лицето. Лорд Минчев обаче светкавично взел мерки и резултатът остана невидим. Кожата му изглеждаше както винаги безупречна, по нея нямаше и нито една бръчка.

„О, това въобще не ме плаши“, заяви с увереност Евгени Минчев, когато го попитахме дали годините го притесняват. „Никога“, допълни лордът, натъртвайки на всяка буква.

Той съумяваше да посреща гостите си и едновременно с това да помага при организацията. Като домакин се грижеше за всичко. Имаше обаче и близо 25 асистенти, които тичаха като финикийци, за да изпълняват нарежданията му.

„Спрете!“, извика изведнъж Минчев и залепи длан на камерата на Би Ти Ви. Репортерката наруши договорката и зададе повече въпроси от предвиденото на Чичолина. След няколко минути рожденикът и прости прегрешението и заедно с приятелката си отговориха на няколко питанки на журналистката. „Началото не бе добро, но ето, че имаме щастлив край“, в присъщия си стил заяви лорд Минчев.

След като даде няколко интервюта и посрещна гостите си от различни краища на света, лордът се подготви за тържествената церемония. Същата вечер, на връх 50-тия си юбилей, Евгени Минчев щеше да връчи за първи път учредените от него награди „Национална гордост“. Призове щяха да получат няколко значими личности, които за жалост до този момент никой не се е сетил да отличи, както сподели самият Евгени. Сред наградените бяха Йорданка Христова, Нешка Робева, медицинската сестра от Либия Кристияна Вълчева, Людмила Живкова – посмъртно.

 

Илона Сталер - Чичолина

Чичолина: И Евгени, и аз сме били бедни!

– Как стартира вашето приятелство? Какво ви събра?
– Чичолина: От години се познаваме. Може би от 2006-а. Между нас наистина има голямо приятелство. Харесваме изкуството, красивото в живота.

– Евгени: Имаме и друго общо нещо. И двамата сме били бедни. Тръгнали сме от … (показва с ръка най-нисното стъпало на въображаема стълбица).

– Чичолина: Защо ме питат само за политика?

Звездата зададе въпроса си към своя близък приятел Евгени Минчев. Непосредствено преди да застане пред журналисти, Чичолина даде кратко интервю за Би Ти Ви. Един от въпросите бе дали днес има световен лидер, когото би се осмелила да предизвика с неприлично предложение. Преди години в борбата си за световен мир п*рнозвездата, която се изявяваше и в политиката на Италия, предложи да прави с*кс със Саддам Хюсеин, а след това и с Осама бин Ладен. Пред Би Ти Ви Чичолина не успя да изтъкне нито едно име на съвременен световен лидер, към когото би отправила предизвикателството си.

Евгени: Защо те питат само за политика?! Защото не знаят друго. Тя забранява да се говори за политика и за порно.

– Защо?
– Чичолина: Защото днес има друг повод. Защо да не говорим за него, за нас? (Усмихва се към Евгени Минчев.)

– Говорите ли за приликите в миналото си?
– Евгени: Да, често. Дори вчера вечерта говорихме за това, че когато е била дете в Будапеща, има спомен от трамвай, който преминавал край дома й непрекъснато. Пречел й да спи всяка нощ в детството й. Както е известно, аз съм бил ватман и тук е връзката. А като дете тя си е обещала, че когато стане богата и известна, ще живее в къща.

– Чичолина: Това е наистина интересна история.

– Евгени: Другото общо помежду ни е, че както вече казахме, се интересуваме от изкуство, култура, музика. Тя пее също, и то прекрасно. Ако има съгласие между нас, може би ще направим дует.

– Чичолина: Да, защо не?! И двамата пеем чудесно. Е, той по-добре, де…

– Не мога да не отбележа, че изглеждате чудесно. Как гледате на…
– Чичолина: Гледаме добре. (Смее се.)

– Не ви плашат годините?
– Чичолина: Не, разбира се. Ако човек се чувства добре със здравето си, всяка възраст е хубава.

– Кажете, моля ви, какво е да си световен с*кс символ?
– Чичолина: Хората нека отсъдят. Те ме обичат. Години, след като спрях да се снимам, още имам почитатели!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *