Евгени Минчев: Лично ще преоблека Станислав Яневски!

Евгени Минчев

  Евгени Минчев жестоко разкритикува единствения българин, станал звезда в световната епопея за Хари Петър…

„Станислав Яневски, допрял се за малко до световната слава, изглежда в естетическа депресия. Красивият момък прави мързелив опит да се върне на сцената на вниманието, но е свадлив спрямо съвременната мода, както и към модата от преди десет години.

Яневски минава през просото, но се е запътил към блатата, а червената му вратовръзка не само сърцето ми пръска, ами и пръска кал по познатите ми модни теории.

Порциите злато, или какъвто е там жълт метал по гърдите и китките му са сервирани лакомо и сякаш, за да покажат онова превъзходство, принадлежащо на магураджии и финансово властващи от 1992г.

Станислав Яневски

Всичко, което е облякъл в този кадър Яневски, трябва да бъде съблечено спешно!

Сигурен съм, че има достатъчно желаещи да го направят. А аз ще се появя при преобличането. Това са думи на паркетния лъв Евгени Минчев, който осмива актьора, добил дори световна известност покрай участието сив „Хари Потьр и Огненият бокал“.

Явно сега Минчев иска да привлече вниманието и на Станислав, като го нахока за стайлинга му.

„Не искам да го обидя, а да му дам кураж да промени външния си вид, защото е хубаво момче, но не знае как да се облича. Все пак той е готин пич“, защити се Евгени и добави, че на драго сърце би станал моден стилист на Виктор Крум.

Запознати твърдят, че Женчо никога не говори празни приказки – и че в главата му се върти някаква неизказана, интимна мисъл… Едва ли иска Яневски да му бъде клиент, защото напоследък Станислав не е много добре с парите и няма как да издържи на високите тарифи на Минчев.

Според злите езици, целта на Евгени е Яневски да му обърне внимание и да потърси с него контакт. Оттам нататък Минчев смята, че може да го омае с чара си, но дали работата му ще стане, само времето ще покаже. А ние ще следим и своевременно ще ви информираме…

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *