Д-р Енчев иска Теди Велинова да ражда със секцио, за да не се повреди отдолу

Д-р Енчев

  Теди Велинова няма защо да се притеснява, че ще се амортизира покрай раждането на първото си дете. Манекенката ще бъде реконструирана след цезаровото сечение от един от най-добрите пластични хирурзи в София – д-р Енчев, когото ще дари с дете.

Именитият лекар е толкова щастлив, че ще става татко, че още отсега е планирал в най-малки подробности появата на бебето, както и подробностите около раждането. По негово настояване

Д-р Енчев има стриктен план за раждането и възстановяването на любимата муТеди

Теди ще даде живот на наследника им, който е от мъжки пол, чрез цезарово сечение. Според д-р Енчев естественото раждане било твърде болезнено за жената и бебето, а освен това оставяло непоправими щети в интимната област на майката.

„Теди ще роди със секцио, защото така щетите са най-малко, въпреки че повечето жени не си дават сметка за щадящия ефект на тази операция, а лекарите ги съветват да раждат естествено и така завинаги имат проблеми, тъй като се разкъсват отдолу. Операцията на Теди ще се прави от мой колега, а после аз ще й направя коремната пластика и шевовете, за да са идеални. Така ще мога да присъствам и на раждането“, обясни вещо д-р Енчев.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *