Дучето и Емо Фаса примамват фенове с пиянски запои

Димитър Ангелов - Дучето

  Изританият от червените привърженици бивш шеф на агитката Димитър Ангелов – Дучето и мераклията за собственик на „армейците“ Емил Димитров – Фаса са си спретнали пиянски запои в Етрополе. Комбината се допълвала от групичка фенове, близки до досегашния фен номер 1 на ЦСКА. В последно време феодалното владение на скандалния депутат от ГЕРБ се превръщало в импровизиран фенклуб, в който се събирали кандидатите да свалят „Титан“ от власт, научихме от свои хора в града.

Този път Фаса организирал сбирка, на която трябвало да бъдат обсъдени проблемите в Борисовата градина. Той обаче използва случая да завърти главата на червената общност. Поради тази причина хората на Димитров качиха в интернет 9-минутен клип от вечерта. От него ясно се вижда, че на събитието не се обсъжда състоянието на ЦСКА, а се пие огромно количество алкохол. Същността на видеото обаче са трогателните речи на Емил Димитров и Димитър Ангелов, които се обясняват в любов към ЦСКА.

Емил Димитров

За пред камерата Дучето се опита да се направи на голям мъж и постави ултиматум на лобисткия депутат. Той категорично заяви, че ако ГЕРБ не свалят „титаните“ от власт, няма да получат подкрепата на публиката на предстоящите парламентарни избори. Едва ли има трезвомислощи хора, обичащи клуба, които са повярвали на думите, изречени от бившия шеф на фенклуба. На всички е пределно ясно, че той ще има финансова изгода, ако гербаджиите поемат властта на „Армията“. Към днешна дата Дучето не е добре дошъл в сектор.

Той много добре знае, че единственият шанс да се реабилитира е при смяна на собствеността. Ангелов забърка множество каши в последните няколко години. Според привърженици именно той е причината за разцеплението в ЦСКА и създаването на новата фракция „Офанзива“, която на практика го изгони.

Докато е бил шеф на феновете, се държал като господар с момчетата, които готвели хореографиите за мачовете. Често им натяквал, че заради тях шоуто по трибуните не се получавало. Това изнервяло до краен предел младоците, които давали сърце и душа за всеки двубой. Те не били доволни и от слагачеството на Дучето. „Докато собствениците му даваха пари, беше с тях и нищо не казваше. След мача в Мездра обаче те му спряха кранчето и той започна да ги плюе. Сега Емил Димитров му мъти главата и той е с него. Не искаме такъв човек да ни представлява“, категорични са феновете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *