Дилъри погнаха Мамади Сидибе

Мамади Сидибе се кълне, че отдавна е скъсал с наркотиците
Мамади Сидибе се кълне, че отдавна е скъсал с наркотиците

  Небезизвестни на полицията наркодилъри пробвали да се докопат до новия нападател на ЦСКА Мамади Сидибе, твърдят източници. Привлеченият от Висшата лига на Англия малиец не крие, че лично се е занимавал с пласиране на дрога в младежките си години.

Из „Армията“ се говори, че покрай служебната квартира на Сидибе няколко пъти били засичани дилъри, като се предполага, че целта им е била да зарибят чужденеца за клиент или в най-лошия случай – за доставчик на кокаин на други футболисти.

От ЦСКА са се видели в чудо как да пресекат набезите на пласьорите. Умували дори да наемат охрана за Мамади, притеснени, че може да се подлъже по акъла на столичната наркомафия. Още повече че за известен период от време е бил част от младежки банди за продажба на синтетика.

Мамади СидибеТийнейджърските години на Сидибе преминали в едно от най-престъпните предградия на Париж, където семейството му се заселило, когато той бил само на две години.

„Започнах да продавам наркотици, понеже всичките ми приятели се занимаваха с това. Нямаше как да стоя настрани, щях да бъда обявен за страхливец. Много от момчетата, с които израснах, свършиха в затвора. Имаше и такива, които бяха убити при престрелки или битки между нарко-бандите. За щастие останах жив и успях да изплувам от тази тиня“, сподели наскоро малийският нападател. Спасява го баща му Сюлейман, който по някакъв начин успява да го откъсне от парижките картели. „Нерядко ме биеше, но чак след време осъзнах, че го е раздавал юмруци с право“, добави 193-сантиметровият футболист.

Сидибе твърди още, че от блудните си тийнейджърски години досега не се е докосвал до дрога.

На „Армията“ обаче взели превантивни мерки и включили в договора на малиеца „кокаинова клауза“. Тя гласяла, че ако се забърка в скандал с наркотици, моментално ще бъде освободен от ЦСКА с право на неустойка за клуба заради уронване на престижа му, твърди източникът ни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *