Диана Найденова става гласът на Цацаров

Диана Найденова

  Зам. градският прокурор Роман Василев урежда родената в Москва журналистка Диана Найденова за говорител на прокуратурата, разкриха магистрати. Неочакваното назначение щяло да стане до месец. В момента поста временно се заема от заместника на Сотир Цацаров – Борислав Сарафов. Той ще изпълнява тази роля до утвърждаване на нови правила за работа на пресцентъра на главния прокурор.

Според източниците ни за кандидатурата на Найденова лобира лично Роман Василев. Не е тайна, че от доста време двамата имат интимна афера за която журналисти съобщиха още през 2011 година, въпреки че публично Найденова отрича за връзката.

Напоследък Роман Василев проявява особена суета по отношение на външния си вид. Той боядиса косата си в гарвановочерно и промени прическата си, като пусна перчем над челото. За разлика от него Найденова натрупа доста излишни килограми, но запази мястото си в сърцето на Роман.

Сотир Цацаров

Журналистката преди време слезе от екрана на ТВ 7, където водеше предаването „Челюсти“. Обяснението на програмния директор Николай Бареков бе, че колежката му има здравословни проблеми и се надява скоро да се върне в студиото.

Нейното място бе заето от легендарния журналист Иван Гарелов. Шоуто й в Дарик радио също липсва от програмата. Според магистрати причината за оттеглянето на Найденова жалистиката е именно бъдещото й назначение в прокуратурата. Те обаче не са сигурни дали то ще бъде одобрено от Сотир Цацаров, който недолюбвал Роман Василев, известен с това, че успява да се адаптира към всяка власт.

Преди да заеме високия пост, той е бил комсомолски активист в Пазарджик. Твърдеше се и че е сред най-доверените хора на Цветан Цветанов, срещу когото главният прокурор започна няколко разследвания.

 

Роман Василев

Роман Василев печели по 500 бона на година

Pаместник градският прокурор Роман Василев е един от най-богатите магистрати. Роденият в Пазарджик бивш следовател започва да усеща мириса на парите, след като става дясна ръка на Николай Кокинов през 2005 година. Познати на Роман разказват, че тогава той изведнъж си сменя стайлинга и започва да се фука с лъскави костюми за по няколко хилядарки.

За 2008 година Василев декларира годишен доход от над 500 хиляди лева. Според данните от Сметната палата е успял да пласира тузарска къща с площ 500 кв. м в столицата за колосалните 450 хиляди лева. Още 70 000 лева над заплатата пък е припечелил от игри с акции на борсата. Специалисти в областта коментират, че за да прибере такава сума, това означава, че е играл с поне 150 хиляди лева с надеждата от тях да спечели 50%. Това обаче на фона на световната икономическа криза през 2008 е почти невъзможно дори и за най-големите борсови играчи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *