Джазменът Васил Петров и кореецът от “Гагнам стайл” – като две капки вода

Васил Петров и Psy (вдясно)

  Снобеещият джазмен Васил Петров е заприличал едно към едно на южнокорейската звезда Парк Джае-Санг, нашумял като Psy. Някога снажен и представителен, днес нашенският Франк Синатра се е ошишкал точно като изпълнителя на вселенския хит „Гангнам стайл“. Лицето му е приело чертите на ситния азиатец, а маниерите, походката и прическата му допълват сходството до 100 процента.

Васил Петров

Дори и аксесоарите, които двамата певци използват напоследък са еднакви. И Psy, и Васил Петров са любители на черните слънчеви очила. Само дето нашият е сноб, а кореецът – същи чалгаджия! Кога ли ще видим Васко да подскача и да се кекерчи като азиатеца? Току-виж кариерата му тръгнала нагоре смеят се в естрадната гилдия.

Въпреки че е с 15 години по-стар от щастливо женения баща на близнаци Парк Джае-Санг, нашият джазмен е все още заклет ерген. Мълви се, че причината да не се задоми е властната му майка. Тя пъдела всичките му гаджета, нито едно не й се струвало подходящо. В същото време обаче на госпожата й се искало да дундурка внуче.

Преди време Васил бил на крачка от брак с балерина, но майка му пак се противопоставила на връзката. Прокудила девойката, тъй като произходът й не й се сторил достатъчно благороден.

Psy

Два от най-известните любовни романса на Петров са с актрисата Деси Тенекеджиева и с певицата Весела Нейнски. Уви, той трябвало да натири и двете след намесата на чепатата си родителка.

За да се спаси от тормоза на майка си, Васил се принудил да води любовниците си на хотел. Но пък дамите не издържали по-дълго от месец на тази конспиративност и след два-три секс сеанса напускали певеца.

В желанието си да успее да запази последната си връзка с красива брюнетка, той се изнесъл да живее отделно от майка си. До ден днешен обаче не могъл да се ожени, тъй като възрастната дама не давала благословията си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *