Деян Донков се фука с член гигант!

Деян Донков и Радина Кърджилова

  Деян Донков е машина за секс, ако се вярва на собствените му признания, актьорът от „Под прикритие“ без всякакъв свян твърди, че е голям любител на креватните изпълнения и се раздава докрай в любовната игра.

Вече повече от година плейбоят е обвързан със своята колежка Радина Кърджилова. Двамата със звездата от „Стъклен дом“ са с доста голяма възрастова разлика, но по всичко личи, че тя изобщо не пречи на разбирателството им. Камо ли пък на секса им. И двамата най обичат да се забавляват под чаршафите и практикувайки позите от „Кама Сутра„, скрепяват отношенията си.

Преди да тръгне с актьора от „Под прикритие“, Радина имаше имиджа на лошо момиче, което често сменя партньорите си. Деян пък е записал в сметката си любовни истории с не малко колежки от театъра и киното, едно дете и годеж с манекенката Кристина Милева. Последната обаче така и не успя да преглътне факта, че той не е мъж само за една жена и преди около 2 години реши да го зареже. Напуснат от годеницата си, Донков сякаш стана още по-неустоим за родните красавици, мнозина от които се наредиха на опашка пред гримьорната му в Народния.

Самият актьор не крие, че е пристрастен към интимните забавления. Нещо повече – той използва всяка възможност, за да споделя публично сексуалните си предпочитания. При неотдавнашното му гостуване в тв шоу Донков без притеснение обяви, че постоянно мисли за любов. А водещата Нина Палмиери ре червеше от откровенията му.

Пред симпатичната брюнетка от „Секс образование“ Донков се изцепи, че имало дни, в които не ставал от леглото с партньорката си. Като се почнели, правели любов по 2-3 пъти един след друг без почивка.

„Размерът на „ръчната спирачка“ има значение за любовния живот, ако съдя по дамите. Не зная колко трябва да е голям – при всяка е различно. Изискванията и потребностите на жените не са еднакви“, обобщи познанията си за нежния пол приятелят на Радина. Той издаде и големината на собственото си мъжко достойнство – почти 20 см. Заяви, че бил доволен от размера си и го онагледи с ръка – членът му бил колкото педята.

С Радина обичали да експериментират най-различни секс пози, но си имали и любима. При нея Кърджилова възсядала Донков и му взимала акъла с бурна езда.

 

Целува се и с мъже

Разкрепостеността на Деян е не само в леглото, но и в общуването му с приятели. Блондинът сам признава, че не се колебае да казва колко много обича хората, които са му близки, без да се съобразява от кой пол са. Струвало му се досадно някой да поставя граници в общуването и не приемал ограничения в комуникацията с мъже.

„В постановките, в които играя, колегите ми ги познавам от различни места и ги обичам всички. И те ме обичат. И знаеш ли колко е хубаво?! Казваме си го: „Обичам те!“. И то не само, когато сме пияни. Знаеш ли колко озарява?! Така между мъже – целуваш се уста в уста с някого“, шокира с откровенията си актьорът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *