Деян Донков нощува тайно в дома на Камен Во

Деян Донков

  Камен Воденичаров от години е из­вестен като един от най-заклетите купонджии в родния шоубизнес. Едва ли има светска персона, която поне веднъж да не е била на парти в тузарския дом на водещия. Бате Кацко. както галено го наричат аверите му, обитава огромно жилище в центъра на София, с приказ­на гледка. Най-често в апартамента му са гостували Катето Евро, Мариус Куркински, Марта Вачкова и покойният вече Дим Дуков.

 Напоследък редовен посетител у Камен Во е и Деян Донков. В мина­лото той никога не е бил в близкото обкръжение на бившия кукувец. Сега обаче гаджето на Радина Кърджилова е в особено топли отношения с БНТ водещия.

 Какво толкова ги свързва, не е ясно. Дори и приятелите на Камен не проумяват причината, поради която с повод и без повод Деян нощува в жилището му.

 Тайнствените визити дадоха повод на злите езици да заподозрат, че Воденичаров приютява Деян заради общ порок – забранените от зако­на вещества. На подоб­на версия, разбира се, е трудно да се повярва, ма­кар за театрала отдавна да се говори, че има залитания по дрогата. 

Камен Воденичаров

  А дали между Камен Во и Донков не е пламнало особено приятелство? В това няма нищо осъди­телно, но пък противоре­чи на публичния имидж, който има звездата на Народния. Та нали той си е извоювал славата на сърцеразбивач, кротнал се до Радина Кърджило­ва. Нима е възможно да предпочита чаршафите на Воденичаров пред из­кусителните форми на ек­ранната Сиана от „Стък­лен дом“?

 При всички случаи е съм­нително защо Донков и Камен са станали толкова гъсти в последните месеци. Дружбата им вече е запо­чнала прекалено много да бие на очи и може би за­това двамата са измислили хитра стратегия за това как да не бъдат заподозрени в интимност.

 Запознати твърдят, че когато Деян прекарвал но­щта у Кацко, домакинът се изнизвал първи на другата сутрин и засядал в люби­мото си заведение „Бай дъ уей“ на ъгъла на столич­ната улица „Раковска“ и булевард „Васил Левски“. Поръчвал кафе и сладко, запалвал цигара и с удо­волствие всмуквал дима от нея.

 След половин час, от посока на дома му, се по­явявал с бодра крачка Деян Донков. Той влизал в заведението, усмихвал се съзаклятнически на Камен и двамата давали вид на хора, чиято среща започва току-що.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *