Дете – старец стана звезда в Интернет

Адалия с перука

В стремежа си да спечелят пари понякога да се чудиш на някои родители. Родителите на това момиче са доста неадекватни хората. В момента те използват болната си дъщеря за да припечелват на неин гръб.

Защото превърнаха болното дете в звезда, вероятно чувствайки се като герой, но не са забелязали, че тази страница във Facebook изглежда като снимки от цирка на изродите.

Адалия Роза

Защото повечето Интернет потребители се изгавриха с умиращото дете и то жестоко. Всички коментари са от сорта, леле колко е грозна или какъв изрод. Детето е болно от рядката болест прогерия или болестта на децата старци. Всичко започва съвсем благородно, като потвърждение на поговорката, че всички пътища към Ада са обсипани с добри намерения, всичко започнало, с това, че малко момиче нужда от пари за лечение и родителите й са създали сайт със снимка на детето, за набиране на средства. Но с течение на времето сума е била събрана и

Адалия с къдрици

родителите решили да не спират дотук. Сега те са откри блог на Facebook и продължават да разпространяват снимките на бедното дете. На снимките може да видите момичето, облечено във всевъзможни парцали, нелепи перуки и бижута. На снимките детето силно напомня на ИТИ от филма извънземното. Сега момичето има вече 3 милиона абонати и Адалия Роза вече е звезда, значи родителите й са постигнали своята цел!
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ExXSPHTaZjA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *