Дете се надруса от курабийките с марихуана на баба си!

"Трева"

3-годишно момченце търсело лакомства в къщата на баба си, когато за нещастие попаднало на курабийки с шоколадови парченца, които били здраво натъпкани с марихуана.

Инцидентът е станал в Калифорния, САЩ. Малчуганът хапнал от курабийките и се наложило да го откарат в болницата. Родителите на детето повикали линейка, когато то е могло да се събуди след 16 часа сън. Чак в болницата родителите си дали сметка, че детето е изяло неизвестно количество от курабийките на баба си, които имали високо съдържание на наркотик, за да й помогнат срещу болките, причинени от рак.  Жената казала, че съдържанието на тетрахидроканабинол в курабийките било много високо и една

весели курабийки

хапка приспивала моментално. Бабата имала предписана рецепта за субстанцията, която се контролира от властите, но в Калифорния е разрешена да се ползва за медицински цели. Според полицията, таткото на детето обаче, може да бъде обвинен в застрашаване живота му, тъй като го оставил с бабата, докато бил на работа и детето намерило курабийките.  Жената държала опасните лакомства в шкаф в гаража и детето ги намерило, след като пропълзяло там незабелязано. Бащата видял трохите по пода около шкафа, когато се прибрал, но помислил, че майка му е яла от курабийките преди да си легне.  На другата сутрин, когато детето не могло да се събуди той си дал сметка, че може да е яло от курабийките. Детето се възстановява в болницата , а баба му се зарекла да не пече повече от опасните курабийки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *