Депутатът от ГЕРБ Емил Караниколов пише любовни стихове

Емил Караниколов

  Депутат от ГЕРБ се уреди с ексцентричен подарък терлици за мъртвец. Избраникът Емил Караниколов получил армагана от загрижена възрастна симпатизантка разказа самият той.

„Организирам всеки понеделник приемни в избирателния си район, където идват предимно“ възрастни хора. Да се оплачат от ниската пенсия, цените на храните и тока, лекарствата, такива неща. Един ден възрастна жена седна при мен и вместо да се оплаква, говори за близките си и все ме гледа в краката“, разказва с усмивка Караниколов. Депутатът се позачудил да не би да са му мръсни обувките, но си замълчал. На следващия ден бабата пристигнала в офиса му с един чифт плетени терлици.

„Каза ми, че ги оплела за дядото, като почине, да му е топло на оня свят, но при погребението се залисала и забравила да му ги сложи. Та ми ги подари да ми е тойло на краката в София“ – разказва народният избраник. Бабата му обещала „да му оплете нови терлици за оня свят, след като изтърка онези.

Караниколов, който се прочу с идеята кандидатите за кметове и депутати да минават на психотест, планира да напише книга, посветена на приемните му след края на мандата. Ще я кръсти „Моите срещи в понеделник“ и ще включи забавните случки със симпатизантите. Досега е писал само любовни стихове, които подарявал на дамите на сърцето си. „Не искам хората да казват – ей го на, стана депутат и прописа.

Пиша отдавна, но не публикувам любовната лирика, тъй като е лична за всяка една дама, на която съм посвещавал стих“, допълва депутатът, който е написал над 30 поеми.

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Депутатът от ГЕРБ Емил Караниколов пише любовни стихове"

  1. Елза   11.04.2012 at 20:33

    Защо ми се струва, че снимката е сбъркана!?Депутатът от Герб Емил Караниколов, за който предполагам са писанията и шефа на Агенцията по приватизация Емил Караниколов, който е на снимката са две различни личности!Не че е толкова важно кой от двамата е получил „ВЕЛИКИЯ“ подарък, но все пак….:) 🙂 🙂

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *