Део и Лора Караджова симулират, че са заедно

Део и Лора Караджова

  Разделени заедно – с това странно положение се примирявали Део и Лора Караджова. Двамата вече не били гаджета, но го криели, за да не разочароват феновете си, научихме от техни колеги. Допълнителен стимул да продължат да пазят разлъката си в тайна била вероятността с евентуалното си признание да разрушат имиджа си на млада, талантлива и сплотена двойка.

Блондинът и дъщерята на Данчо Караджов съвсем не се затруднявали да поддържат илюзията, че още са влюбени един в друг. Така или иначе двамата преценили, че след 8-годишна връзка е задължително да запазят приятелството си. Затова разделените Лора и Део продължавали да прекарват времето си заедно. Често излизали и се веселели в обща компания. А в края на февруари даже си подариха екзотична почивка до остров Сао Висенте, припомнят по-паметливи техни фенове.

Преди дни Део заведе танцьорката Елена на планина, за да я научи да кара сноуборд.

Повече от 2 седмици Део, Лора и техни приятели прекараха на късчето земя, което е част от островната държава Кабо Верде, която се намира в Северния Атлантически океан на запад от Африка. В Сао Висенте Део, Лора и компания се разхождаха, събираха тен и караха сърфове, а когато се прибраха в България, се върнаха кьм предишния си живот.

Лора отново се посвети на музиката си, а Део се включи в танцовото състезание „Денсинг Старс“.

В шоуто блондинът, който се изявява като водещ по халтури, а от време на време и като рапър, доста се сближил със сценичната си партньорка Елена Добрикова, разнася мълвата.

Покрай ежедневните репетиции приятелството им се задълбочило и двамата започнали да се виждат и извън предаването.

„Държанието им един към друг е доста освободено. Личи си, че са си доста близки. Нищо чудно работните им отношения да са прераснали в нещо повече коментират запознати и обобщават, че Део и Елена все по-открито демонстрират симпатиите си един към друг. Така двамата неволно спомогнали за задълбочаването на слуха, че помежду им се е зародила любов. Наред с това прави впечатление и отсъствието на Лора Караджова. Певицата нито веднъж не се появи на лайф на „Денсинг Старс“, за да подкрепи годеника си Део. Бойкотирането й на предаването мнозина възприеха като негласно потвърждение, че с блондина вече я свързва само крепка дружба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *