Дебитна карта подари 100 бона на безработна

Банкомат

Безработна жена от Сливен получи нечакан армаган чрез вълшебна дебитна карта. В продължение на няколко месеца, тя и роднините й теглили всеки ден по четиристотин лева, като общата придобита сума е около 100 бона.

За инцидента се разбрало, след като банкоматът отказал да върне банковата карта, която собственичката напъхала с намерението да тегли пари. Жената, която е от ромски произход, отишла да се разправя във финансовото учреждение и тогава станало ясно, че освен социалните помощи, в нейната сметка постъпвали и крупни суми.

Вълшебна дебитна карта

Случаят е забулен в тайнственост, защото от районната прокуратура отказали всякаква информация. Късметлийката и роднините й били подложени на полицейски разпит, но никой не е арестуван. Все още няма и никаква информация откъде пристигали парите. Според запознати е образувано дознание за „обсебване”, но такава теза едва ли щяла да издържи в съда, защото все пак късметлийката е теглила сумите от собствената си карта.

Банката, в която е открита сметката към дебитната карта, също нямала и капка вина, тъй като средствата били превеждани от някаква държавна институция. Банкови специалисти уточниха, че най-вероятно става въпрос за чиновническа грешка и едва ли има умишлена измама, защото никой професионалист няма да повери откраднатото съкровище в ръцете на непознати хора.

Виж видео:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Дебитна карта подари 100 бона на безработна"

  1. Dimitar   08.03.2012 at 19:28

    Iskam i az 1 takava 🙂 Kade da poru4am 😀

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *