Дарина Павлова разкара млад любовник

Павлова с вече бившето си гадже -италианския актьор Джулио Беручи
Павлова с вече бившето си гадже -италианския актьор Джулио Беручи

  Шефката на Олимпийския никомитет Стефка Костадинова и Дарина Павлова цяло лято отмарят като първи приятелки в Сен Тропе, научихме от приближени. Легендарната спортистка и вдовицата на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов са отседнали в хотела с пет звезди „Шато де ла Месардиер“ на Лазурния бряг. Компания на двете дами правел съпругът на Стефка Костадинова Николай Попвасилев.

Триото палувало без скрупули през цялото лято край бреговете на Сен Тропе, прекарвало дните си на яхти, където пийвали студено шампанско далеч от любопитните погледи. От обедните жеги се спасявали в закътаното ресторантче на

Дарина пийва шампанско в СенТропе. Милионерката е неузнаваема с новия си имидж
Дарина пийва шампанско в СенТропе. Милионерката е неузнаваема с новия си имидж

баровския клуб „Аква“. Дарина изглеждала неузнаваема. Тя е с нова прическа и е видимо отслабнала. Според мълвата даже наскоро е претърпяла поредната пластична операция.

Преди 2 месеца Мадам Мулти отпразнува 50-ия си рожден ден без мъж до себе си. Последното й гадже – доста по-младият от нея италиански киноактьор Джулио Беручи, предпочел да отиде на снимки и я оставил сама да посреща гостите си в двореца „Бранкачо“ в Рим. Това сложило край на връзката им. Дарина напъдила по-младия от нея с 20 години хубавец. „Сама се чувствам страхотно! Лятото е време за авантюри, а не за сериозни връзки“, философствала палавата Дарина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *