Дарина Павлова на почивка в Монако с младото си гадже

 

Мадам Мулти парадира с младото си гадже, което е истински лъв в леглото

  Вдовицата на боса на „Мултигруп“ Илия Павлов – Дарина, заведе на 3-дневно пътешествие в Монако последното си завоевание. Мадам Мулти направи специален подарък на младия си любовник – италианския ки-ноактьор Джулио Мария Берути.

28-годишният мачо не успял да присъства на 50-ия й рожден ден, тъй като бил ангажиран със снимки в Торино. Затова пък майка му била сред най-бляскавите дами на сбирката на фамозната българка в двореца Бранкачо в Рим.

Джулио обещал на Даринаромантичен уикенд до Лазурния бряг, след като приключат снимките му. Специално за 20 години по-младия си любовник вдовицата наела един от двата диамантени апартамента в легендарния 5-звезден

Великолепната гледка от терасата в президентския апартамент на хотела, в който Дарина и Джулио прекарали няколко романтични дни

„Hotel de Paris“ срещу 7000 евро на вечер. Още първата вечер Дарина щедро пръснала 10 000 евро в близкото казино, а на другия ден с Джулио се отдали на шопинг по местните бутици, научихме от приближени.

От няколко седмици връзката на милионерката и младия италианец е най-обсъжданата светска клюка в Италия. След бурно и пламенно ухажване Берути спечелил вниманието на лъвицата Дарина, която не само че не крие, но и парадира с най-новото си завоевание. Красивият римлянин се славел с изключителната си потентност и всеки ден прекарвал поне 2 часа върху хищната Дарина. За благодарност Павлова го засипвала със скъпи армагани и ВИП екскурзии.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *