Даниел Боримиров върти волана на чистак ново бронирано “Ауди”

Даниел Боримиров вози дъщеряа си на задната седалка въпреки, че отдавна е минала 12 г.

  Финансовата криза не лови легендата на „Левски“ и националния отбор Даниел Боримиров. Бившият полузащитник се хвали със снежнобял джип на германската марка, на която робува от години – „Ауди“, модел Q7. Папараци засякоха, че новата придобивка на зетя на издирвания от Интерпол Христофорос Аманатидис – Таки се движи буквално от няколко дни по столичните булеварди, тъй като регистрационният номер все още не е подменен в КАТ.

В началото на седмицата аудито с четири седмици (номерът, с който, Боримиров играеше, преди да окачи бутонките – б.р.) паркира в близост до популярния сред софийския спортен и светски елит „Неро“ на бул. „Витоша“. Заведението е собственост на друго знаково лице на ъндърграунда – Николай Методиев – Пилето.

Важна подробност е да се отбележи, че според информатори от МВР точно роднината на футболиста Таки е поръчал 400-те грама тротил, който взривиха луксозния клуб на 18 февруари 2009 г. А поводът за бомбата бил преразпределение на наркопазара в София.

Това обаче така и не бе доказано, а към днешна дата зетят на Таки очевидно е сред редовните и добре посрещани клиенти на заведението с лоша слава. В него Дани Боримиров се усамоти с двайсетинагодишна стройна красавица.

Двамата обядваха много набързо, като блондинката заложи на скромна салатка, явно се стремеше да пази талия. Накрая бившият спортен директор на „Левски“ не плати на ръка, а извади кредитна карта, която уреди сметката.

Докато траеше обядът, мистериозното момиче бе разконспирирано от хранещи се на съседна маса девойки, тип мутреси. „Тоя Боримиров държи дъщеря си много изкъсо. Момичето едно гадже не може да завъди от ревнивия си баща“, съскаха двете „кифли“. Семплият външен вид на Джулия Боримирова също възмути дегизираните с екстеншъни и силикон в джуките клюкарки, чу ги репортер.

След края на обяда легендата на „Левски“ наистина демонстрира, че е баща с принципи. Въпреки че щерка му отдавна е минала възрастта, до която е забранено деца да се возят на предните седалки, накара Джулия да седне зад шофьорското място.

След което джипът се отправи към къщата на семейство Боримирови, закътана в малка уличка в „Лозенец“. Бащата паркира аудито си и се качи в друга кола от същата марка, която след минути дойде да го вземе. В наблюдателното око на фоторепортерите се набиха двете камери, монтирани над фамилните гаражи.

А ако се вярва на мълвата, обикаляща елитния квартал, белият красавец на Даниел Боримиров бил поръчков и брониран. Говори се, че излязъл около 180 хиляди лева на бившия футболист. Той изрично поискал покритието на Q седмицата да е бронирано по настояване на тъста си Таки. Мафиотският бос се страхувал враговете му да не посегнат върху роднините му. Борето е женен за сестрата на Христофорос – Афродита.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *