Гущеров приклещил Мария: Искам дете!

Мария и Християн Гущеров

  Жестоки скандали заради безуспешните й опити да го дари с рожба са напът да разрушат благия мир в семейството на Мария и Християн Гущеров, докладват пред журналисти столични клюкари. Милионерът, който за разлика от певицата все още не е изпитал чувството да е родител, й поставил ултиматум: „Или дете, или довиждане!“.

Темата „Бебе“ отдавна е с приоритет за двойката. Според злите езици като всяка хитра съвременна дама Отварачката се „отворила“, че едно дете от любимия й Хриси ще й подсигури спокойни бъднини, каквото и да се случи занапред между самите тях.

Сметките на заралийката обаче може като нищо да се окажат без кръчмар, тъй като на Гущеров-младши му омръзнало да се съобразява с фертилните проблеми на Мария. За никой не е тайна, че Отварачката среща затруднения със зачеването. Щерка й Марая, плод любовта й с бизнесмена Димитър Андонов, бе зачената ин витро след поредица от неуспешни опити, в столичната клиника „Щерев“.

В началото на връзката им Гущеров бил повече от съпричастен към проблемите на Мара и я уверявал, че дори да не може да забременее по нормален път, съвременната медицина е толкова напреднала, че няма да жали средства, за да я направи майка повторно.

Ако вярваме на клюката, през последната една година милионерът пръснал 5-цифрена сума за хормонални терапии на Мария и два неуспешни опита ин витро, единия от тях в чужбина. Синът на бившия „червен“ депутат Добромир Гущеров обаче вече взел да губи надежда, че ще дундурка свой наследник.

Добромир Гущеров

26-годишният Гушеров, който е по-млад с цели шест лазарника от фолк изпълнителката, си направил дори пълни изследвания. Християн се притеснил, че бедата Мара да не забременява може да се крие в наднорменото му тегло. Установено е, че и при двата пола е възможно излишните килограми да са причина за проблеми с възпроизводството.

„Пътувал до Истанбул, за да се изследва в местна клиника. От там отговорили, че проблемът не е в теглото му и репродуктивните му функции са си наред. Специалистите били категорични, че не страда от инфертилитет“, твърдят клюкари около двойката.

Допълнително напрежението между Мария и Християн нагнетявали родителите му. Въпреки че от години са разведени, те се обединили в нали-ването на акъл на наследника си, че вече е крайно време да ги направи баба и дядо.

Олигархът Добромир Гущеров нямал търпение да си има внуче, и то момче, за да има кой да наследи империята му след години. Свекървата на Мара, по професия лекарка, също напирала синът й да създаде потомство с уговорката, че лично ще се заеме с грижите около бебето, за да може снаха й да си върти музикалната и фотомоделска кариера.

Под натиска на родителското тяло Християн приклещил Мария до ъгъла с диктат. Пред чалга звездата младият Гущеров поставил срок да забременее до края на годината.

„Казал, че ще й спонсорира само още едно ин витро, защото нямал намерение да изкарва младините си, обикаляйки по клиники за възпроизвеждане, вместо край люлката на детето си“, казват запознати.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *