Годжи с ново гадже и кола

За последната година Годжи смени три коли, всеe германски - БМВ, .Форд" и сега “Мерцедес".
За последната година Годжи смени три коли, всеe германски – БМВ, .Форд“ и сега “Мерцедес“.

  Две нови придобивки е регистрирал в последните месеци Георги Милчев – Годжи. Басистът на „Ку-ку бенд“ се е обзавел с любимите играчки за всеки мъж – количка и женичка, заловиха го в крачка вечно будните папараци.

Дясната ръка на Слави Трифонов е подменил модела на колата си, но не е изневерил на изпитаните немски машини. Доскоро Милчев пърпореше из София с типично женски автомобил – червен „Форд Фиеста“ с врачанска регистрация, а преди него шофираше БМВ кабрио, регистрирано в Ямбол.

Тайнствената спътница на Годжи сама си отваря вратата, вместо да бъде кавалерски обслужена от него.
Тайнствената спътница на Годжи сама си отваря вратата, вместо да бъде кавалерски обслужена от него.

От няколко седмици обаче минал на „Мерцедес“, макар и овехтял.

Според запознати шоуменът си е купил на старо бавареца за не повече от 8-9 хил. лева, тъй като германският автомобилен концерн отдавна изтегли модела от дилърите си. „Мерцедес“ пусна на пазара Е270 през 2002 г, но само три години по-късно преустанови производството заради всевъзможни дефекти, най-често проблеми с турбината и скоростната кутия. Годжи обаче нямал

Преди мадамата да се шмугне в „Мерцедеса", кукубецът лъсна купето му.
Преди мадамата да се шмугне в „Мерцедеса“, кукубецът лъсна купето му.

подобни притеснения, тъй като често сменя колите и с новата я изкара до зимата, я не, предполагат от обкръжението му.

Зад волана на новия му автомобил папараците засякоха Георги Милчев в обичайния му периметър около малкото НДК. Криводолецът паркира мерцедеса си на метри от клон на популярна банка, но не сметна за нужно да спази разпоредбите за „Зелена зона“, в която попада районът там. Вероятно, защото бе предвидил, че ще приключи работата си в банката за не повече от 5 минути, Годжи се отказа да вкара левче в сметката на „Центъра за градска мобилност“.

Милчев редовно ползвал услугите на банковия клон, коментираха лелки от съседно магазинче. „Сигурно си плаща някакви вноски – по кредит или по лизинги. Но може и на родителите си в Криводол пари да изпраща“, одумаха го те.

След като приключи с разплащанията, Годжи поде операция „Чистота“. Музикантът явно бе ползвал купето в колата си дълго време и за кошче за отпадъци, тъй като измъкна от него цял найлонов плик с пластмасови чашки от кафе и други дребни джунджурии. Поводът се оказаха чифт дълги крака.

Шофьорът точно бе приключил с почистването на „Мерцедеса“ и към него със забързана крачка се прицели дългокоса брюнетка. За приятели, на които показа снимките й и с които Годжи често контактува, девойката се оказа непозната. „Нищо чудно да е някое ново гадже. Ех, дано най-накрая се намери едно свястно момиче и за него, че депресията след раздялата с балерината Станислава, го измъчи и съсипа“, коментираха те.

С двамата пасажери на борда си „Мерцедесът“ се насочи към Ботевградско шосе. „Може дестинацията им да е

Цяло лято музикантът изкара с 1 един чифт дънки и джапанки.
Цяло лято музикантът изкара с 1 един чифт дънки и джапанки.

била хотел „РИУ“ в Правец, където да са се отдали на плътски удоволствия“, подметнаха ехидно от компанията на музиканта.

 

Други дрехи нямаш ли?

Годжи отдавна е известен като голям спестовник, но ето че стана ясно по кое перо в личния си бюджет икономисва най-много. Гологлавецът няма претенции да е модно конте като шефа си, но да изкара цяло лято с един чифт дънки и джапанки, си е направо срамно за светска особа от неговия ранг.

Със същите широки панталони и чехли за плаж, папараците сбараха музиканта в началото на лятото. „Това X му е обичайното облекло. Чат-пат само дето сменя тениските. Не е беден да кажеш, че не може да си купи нови дрехи. Но може да няма пералня и затова да ходи само с едни и същи, че да му е по-лесно да ги пере на ръка“, взели са на мезе Милчев в кулоарите на телевизията му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *