Годжи маа по джапанки

Преди да се запаси с провизии за деня, баскитаристът чака помощ от приятел – в случая банкоматьт да му пусне кешовица.

  Георги Милчев – Годжи използва плажен атрибут за придвижване из София. Баскитаристът на „Ку-ку бенд“ е заключил в скрина си за обувки всякакви затворени модели и не се разделя с чифт джапанки, макар той да не се връзва с всеки ежедневен стайлинг и да му придава леко смехотворен вид.

В началото на седмицата папараци фокусираха дясната ръка на Слави Трифонов да се придвижва на собствен ход около НДК, където е позиционирано работното му място. Преди началото на репетициите за шоуто Годжи се отби до магазинче за кафе и цигари, за да се запаси с тютюн за предстоящите часове дрънкане на китарата.

Предвидливо шоуменът се бе дегизирал, за да бъде по-малко разпознаваем на улицата. Върху прословутото му кубе – бейзболна шапка с козирка, а пред очите – тъмни слънчеви очила.

Музикантът шляпа с влечките, докато пресича оживения булевард „Витоша“.

Макар атмосферните условия да не предразполагаха за джапанки, Георги Милчев бе решил да завърши спортния си стайлинг с обувките, които обикновено се използват за плаж. Комбинацията им с подходящите за по-студените месеци връздълги дънки, закрили и последния сантиметър от краката на Годжи, накара случайни минувачи да се запитат дали въобще се е погледнал в огледалото преди да напусне дома си.

С проветривите налъми кукувецът не се е разделял от седмици, доложиха очи в кулоарите на Би Ти Ви.

Мъжете в шоуто на Дългия били страшни моржове, в студиото си виреели на минусови температури, заради които половината наличен състав на частната телевизия се разболял насред лято.

Учиндолецът Трифонов тормозел колегите си с климатиците, които охлаждат студиото му. Мощните уреди изстудявали денонощно и близките помещения, а работещите в тях посред лято харчели част от заплатите си я за лекарства, я за топли дрехи и чорапи. Най-редовно подсмърчаща на работа пристигала Ани Цолова.

 

Вечно с чантичката си

Още един дребен детайл не убегна от набитото око на журналисти. Освен че не сменя обувките си, Годжи не се разделя и с мъжката си чантичка. Със същия модел, преметнат през рамо, Милчев бе изловен от папараци и през март. „И по външния му вид му личи, че не харчи заплатата си по скъпи партакеши и аксесоари, за разлика от шефа си“, коментират в телевизията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *