Гнус! В странно състезание, победителят поглъща 18 патешки ембриона за 5 минути!

Патешките зародиши

Ако идеята да се изяде дори един патешки зародиш е трудна за преглъщане, то опитайте с 18, и то за 5 минути. Толкова погълнал филипинецът Уейн Алдженио в състезание, организирано от филипински ресторант в Ню Йорк.

Идеята била потенциалните клиенти да имат възможността да пробват патешките зародиши, които са специалитет във Филипините. Ястието представлява патешко яйце оплодено на 11- 14 дни, сварено и сервирано обикновено със сол и оцет от захарна тръстика.

Главният готвач на ресторанта разказва, че щом се отвори яйцето, вътре има нещо подобно на супа, която се изпива, после се изяжда жълтъка и вътре може да се види малкото пате. Понякога ако имаме късмет може да видим пате с няколко перца и малка човка, но в повечето случаи е ембрион и той се изяжда с жълтъка и супата. Това е силен източник на протеин и се счита, че е афродизиак и дава сила на хората.

Патешки зародиш

Победителят Уейн Алдженио, на 27, успял да погълне 18 зародиша за 5 минути, въпреки че никога преди не бил хапвал такова нещо. Той признава, че не е забелязал вкуса, а просто е поглъщал всичко, но след това е нямал болки в корема и дори е бил гладен. Алдженио не е спечелил пари от съревнованието, а само шампионски колан. Но той е толкова въодушевен от постижението си, че смята да го защити и другата година.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/6I9_ooR_7wE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *