Глория изпада от класациите на „Денсинг старс“ – суетата й пречи

Глория

  Надеждите на Глория да спечели „Денсинг старс“ се стопяват с всеки изминал ден, коментират загрижени зрители на шоуто. Примата на поп фолка е зациклила и тъпче на едно място и вече самата тя не вярва, че ще стане победител.

Напоследък оценките на певицата вървят надолу и амбициозната участничка е заседнала в „златната среда“ на

Глория и Светльо в "Денсинг Старс"

класацията което е сигурен знак, че ще грабне приза на „кукуво лято“.

Според фенове, причината певачката от Две Могили, Русенско, да изпадне от челните позиции била, че латинотанците просто не й лепват на нагласите като фолкизпълнителка.

На Гло много повече й върви да друса хорца, отколкото да се носи в ритъма на самбата и румбата, категорични са нейни почитатели.

Като танцьорка на латинотанци не я припознават не само зрителите, но и журито в шоуто. Оценяващите, които в началото я толерираха и тикаха напред, взеха да я прецакват, и да дават аванси на други участници.

Кои са причините, е трудно да се каже.

Според някои вероятно многото силикон в циците на фолкаджийката й натежава и й пречи да се развихри с пълна страст на дансинга.

Други пък са на мнение, че Галина, както е истинското й име, до такава степен се е разболяла от звездомания и е вирнала носа си до небето, че не може да се отпусне и да се наслади на изкуството на танца от сърце.

„На пръв поглед Гло танцува добре латино, но си личи, че не може да се отпусне докрай. Освен това й пречи и суетата. Желанието на всяка цена да позира и да изглежда добре за пред камерите й пречи да покаже на какво е способна на сцената!“, коментират почитатели на предаването.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *