Георги Христов заплашва журналисти

Георги Христов
Георги Христов

  Твърде странни методи за комуникация с журналисти има Георги Христов. Естрадната легенда, която от години няма нито един хит, отказва да дава интервюта на живо пред репортери, а държи всичките си въпроси да получи по имейл, след което внимателно да обмисли отговорите си и да ги изпрати в редакцията.

Георги Христов Христов даже си позволява да заплашва пишещите братя, че дори да променят една запетайка в отговорите му, ще заведе съдебно дело. Настоявал и той да посочи заглавието – нещо недопустимо в професионален аспект.

„Това е доста странна практика! Дори Мадона и Елтън Джон дават интервюта в присъствието на репортера, а не по компютъра“, изумени са клетите репортери, имали щастието да контактуват с „величието“.

Хубаво би било Христов, когото помним с „Черно и бяло“ от средата на 80-те и чалгата „Шакадъм“ в по-нови времена, да се поучи от доста по-големите във всяко едно отношение певци като Васил Найденов и Йорданка Христова, които без комплекси застават пред журналисти и отговарят и на най-щекотливите въпроси. Не само затова, разбира се, именно те и Лили Иванова са в челните редици на забавната музика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *