Гена Трайкова брани със зъби и нокти мястото си в Би Ти Ви

Гена Трайкова

Ако в Би Ти Ви има някой, който единодушно може да бъде определен за работохолик, това със сигурност е журналистката Гена Трайкова. Когото и от коле­гите й да попитате, никой няма да отрече, че водещата е повече от съвестна в изпълнението на служебните си задължения. Сладникавата блондинка никога не закъснява за работа и винаги е първа пред телевизи­ята, когато трябва да се снима репортаж с подвижна телевизионна станция.

 Ако ли пък е дежурна на цен­трална емисия, прекарва целия ден пред компютъра, без да използва правото си на обедна почивка. Налива се с кафета от машината в нюзрума и дори за­бравя да се храни. Остава да се труди и след края на вечерните новини, когато повечето й колеги бързат да се изнижат.

 Освен лице на централните емисии Трайкова е и продуцент на документални поредици и ру­бриката „Би Ти Ви репортерите“. Заради многото й професионал­ни ангажименти тя изцяло е загърбила личния си живот.

 От четири години водещата има връзка с барабаниста на група „Хиподил“ Лъчезар Маринов, но това, че прекарва с него малка част от времето си и го придружава по рокаджийски сбирки, изобщо не означава, че има намерение да свива семейно гнездо и да създава наследници.

Гена Трайкова и Венелин Петков

  Макар да е прехвърлила 30-те, Трайкова не крие раздразнени­ето си, когато родителите й пов­дигат темата за внуци. Звездата отдавна им е обяснила, че скоро няма да я видят нито като дома­киня, нито като майка, тикаща бебешка количка. Госпожицата е убедена, че забременее ли, позицията й в Би Ти Ви ще бъде заета от някоя напориста репор­терка, от каквито частния канал гъмжи. Затова Гена брани със зъби и нокти мястото си на воде­ща и продуцентка и смразява с непоклатимия си тон всяка ста­жантка, дръ­знала да се обърне към нея по ка­къвто и да било въ­прос.

 Да, звездата на Би Ти Ви новини­те изцяло се е сраснала с работата си. Тя е сред пър­вите назначени служители в наци­оналния канал.

 Първата и емисия е излъчена преди 11 години, ко­гато още следва журналистика в СУ.

 Откакто е водеща, тя никога не е сменяла екранния си партньор, винаги е редом с Венелин Петков. Двамата са екранен тандем от 2001-ва, когато се събират за „сухи“ тренировки. С днеш­на дата Венко си спомня с уми­ление за тези мигове. Очите му дори леко се насълзяват, когато заговаря за първите си преживя­вания с Гена.

 Не е тайна, че известно време между екранните партньори горяха страстни любовни чувства, които новинарят така и не може да забрави. Връзката им изтрая цели седем години, а край й сложи самата Гена.

 Тя заявила на Петков, че отно­шенията им са изчерпани и че има нова любов в лицето на Лъчо от „Хиподил„.

 За разлика от колегата си Ве­нелин блондинката мрази да се връща към телевизионния си де­бют, когато визията й е като на детска учителка, а гласчето й из­бива на фалцет от притеснение. Чак на третата година от излиза­нето си в ефир Гена заприличва на истинска говорителка.“ Тогава тя вече е придобила необходи­мия опит и е усвоила тънкостите на поведение пред камера.

 „Беше свито и срамежливо мо­миченце, когато започна работа. Малко по малко разучи как ста­ват нещата и придоби самоуве­реност. Стана много хладнокръв­на. Сега се държи като ледена кралица с младите девойчета тук, сякаш не помни каква траге­дия беше самата тя в началото“, коментират „старите кучета“ в нюзрума на частния национален канал.

 

Изпусна сина на Валерия Велева

 Преди да се свали с колегата си Вене­лин Петков, Гена въртяла любов със сина на Валерия Велева. Отношенията на Трайкова с на­следника на известната журналистка датирали още от времето, когато била в началото на следването си в Алма Матер. Младите били със сериозни намерения и връзката им клоняла към брак. Дори Валерия се прими­рила, че ще има снаха блондинка, която надали ще може да меси като нейните баници.

 На тази любов обаче не й било писано да оцелее във времето. Няколко седмици след постъпването си в Би  Ти Ви Трайкова си паднала по срамежливия си екранен партньор Венко. Намерила нова тръпка, младата  дама побързала да  съобщи на сина на Валерия Велева, че къса с него завинаги.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *