Гей двойка съди авиолиния за подигравка със сексуалността им!

Двойка хомосексуалисти

Двойка хомосексуалисти ще съдят авиолинията Юнайтед Континентъл Еърлайнс, след като служители от персонала на летището извадили секс играчка от багажа им, залепили я на чантата и я изпратили по багажната лента.

Кристофър Бриджман и Мартин Боргър от Вирджиния смятат, че са обект на унижение от служителите на багажното, заради своята сексуалност. Ето защо те ще заведат дело срещу компанията за причинени морални щети.

Инцидентът се случил, когато двойката се връщала от ваканция в Коста Рика и трябвало да се прикачат на полет на летището в Хюстън. Те прибрали чантите си, преминали през митницата и се чекирали за полет към дома си във Вирджиния. Когато кацнали там те били потресени, защото една от техните чанти се появила на лентата със залепената отгоре секс играчка.

Комплект от разнообразни секс играчки

Служителите я били извадили от чантата, намазали я с нещо мазно и лошо миришещо и я залепили с лента на компанията Континентъл Еърлайнс.

Двамата се почувствали страшно унижени пред погледите на останалите пътници,  чакащи багажа. От авиокомпанията заявяват, че са водили разследване, но няма доказателства за обвиненията на двойката.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fAqFzPj9dWY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *