Гангстера Христо Байков, заведе любовницата си Мария Велкова на екзотична почивка

Ицо Байков

  Наркобосът Христо Байков е заминал на почивка в ЮАР заедно с любовницата си – служителката в държавния фонд „Земеделие“ Мария Велкова. Именно поради тази причина той не се е явил на съдебни дела, водени срещу него.

Това разкри познат на мафиотския бос. Според думите му още в средата на септември гангстерът и Мария Велкова се отправили на едномесечно пътешествие в екзотични държави, като освен ЮАР посетили и Египет, а също и Турция.

С баровската екскурзия, която Байков подарил на Мария Велкова, някогашна разносвачка на табелките в предаването „Сблъсък“, издигнала се до експерт в държавната администрация, той успял да си я върне отново. Преди година, когато Ицо Байков бе арестуван за изнудване и побой над архитекта Иван Колев, който не завършил навреме апартамента на силиконовата габровка, тя демонстративно обяви, че отдавна е прекратила интимните си отношения с мафиота и че той сам, на своя глава е рекетирал архитекта. Впоследствие Велкова се залюби с високопоставен държавен служител и загърби мафиота. С днешна дата фаталната красавица върти на малкото си пръстче няколко високопоставени мъже в столицата. И все пак любовта й с наркобоса е с приоритет!

Мария Велкова

Преди да бъде арестуван, Христо Байков се утвърди като един от топ дилърите на дрога в София. Гангстерът, който навремето работеше под шапката на Златко Баретата и Мартин Станков – Рашо, създаде своя наркоорганизация и си партнираше успешно с Радослав Иванов – Темерута.

Днес Байков отново е в бизнеса с дрога, като ръководи организацията си дистанцирано. Според близки до безскрупулния бандит той няма намерение да се връща в България в скоро време, тъй като негова къртица в МВР го предупредила, че ще бъде арестуван от ГДБОП по сигнал на дилъри. Байков офейкал само дни преди антимафиоти да нахлуят в дома му, шушука се в ъндърграунда.

Макар да е сред босовете на дрогата в София, Христо Байков няма съдебни дела за търговия с наркотици. Преди време той бе оправдан за открити над 400 грама амфетамин и 150 грама кокаин в дома му. Мотивът на съдиите за оправдателната присъда бе, че апартаментът, в който е открита дрогата, не е собственост на Байков.

Той живеел там под наем, а в жилището влизали и други хора. Христо Байков е обвиняем и за грабеж и трябваше да се яви на дело в Софийски градски съд.

Според обвинението през 2009 г. разбойникът заедно с трима свои приближени пребили Илиян Кралев и му отмъкнали мобилен телефон и 1200 лева. Неофициално се твърди, че пребитият Кралев е бил дилър на кокаин, който продавал нерегламентирано дрога в столичния квартал „Белите брези“.

Кралев работел за Мирослав Пелтеков – Мирката, който по-късно накарал дилъра си да пусне жалба срещу Байков и хората му.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Гангстера Христо Байков, заведе любовницата си Мария Велкова на екзотична почивка"

  1. екскурзия египет   21.03.2013 at 16:40

    Спомням си преди година, когато Байков беше арестуван за изнудване и побой над архитекта Иван Колев, който не завършил навреме апартамента на силиконовата габровка, тя доста демонстративно обяви, че отдавна е прекратила интимните си отношения с мафиота и че той сам, на своя глава е рекетирал архитекта.Всичко това което се пише и какво казват не знам до колко е истина, общо взето говорят и живеят на принципа според зависи кога и какво е по удачно за тях.Блога ви е страхотен и винаги намирам любопитни теми.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *