Галена Великова ще ражда по естествен път

Галена Велинова

  Чаровната съдийка от „Денсинг Старс” Галена Великова, която ще става майка наесен, е избрала да дари живот по естествен път вместо с модерното сред съвременните родилки секцио, се разбра от нейни приятелки. Видеозонът е категоричен, че треньорката по спортни и латиноамерикански танци и гръцкият й съпруг Константинос Хайнас ще се сдобият с момиченце.

Благата вест, че съдбата най-сетне й е отредила да изпита най-красивото чувство за една жена, Галена Великова чула след 15 години, през които все отлагала зачеването си, за да се докаже на професионалното поприще.

Красивата дама е собственичка на 5 школи за танци в Гърция, в които напливът на желаещи да се носят в ритмите на латиноамериканските танци никога не липсвал. Последните години, откакто южната ни съседка се тресе в икономическа криза, обратно на много бизнеси, които тръгнали надолу, този на Великова белязал своя пик.

Галена със съпруга си

„За гърците кризата е най-вече на психологическо ниво. Техният проблем е не че нямат какво да ядат, а че няма да могат да си купят яхта примерно. И понеже много хора се плашат от това, започнаха все повече да идват в школите и да се развличат с танци. В един момент едва успявахме да приемем всички желаещи. Е при такъв наплив как да забременявам и да раждам?!“, обяснява отлагането на бебето Галена.

След като дъщеря й вече е на път, след края на „Денсинг Старс“ Великова временно ще финишира с танците, за да се посвети на майчинството. Бебето ще се роди в Гърция, тъй като таткото Костас настоявал за това. „Много пъти съм си задавала въпроса, когато дойде моментът да раждам, дали няма да ме хване шубето. Но нали старите хора са казали: „Който го е страх, да не ходи в гората“. Затова искам да родя по нормален начин“, прави планове Галена.

Дори и в петия месец тя не се е отказала от танците, макар и да е намалила темпото. „Ограничила съм часовете, няма как. Не пазя диети, хапвам си всичко и не се притеснявам за фигурата си, защото след раждането много бързо ще вляза във форма“, убедена е бъдещата мама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *