Галена: Анелия ми завижда за успеха!

 

Галена

  Странно, но факт – успехът на Галена я превърна в персона нон грата във фолка. Певицата от Смядово си навлече гнева на колежки с баровската си визия и с хитовете, които реди един след друг. Завистливи изпълнителки се обединиха в омразата си и от месеци се стремят да вгорчат живота й.

„До мен достигна информация, че някои мои колежки се опитват да ми навредят. Мислят си, че ако ми направят негативна реклама, ще постигнат нещо. От опит знам обаче, че и антирекламата е добра реклама“, заяви Галена в интервю за списание „Love Style“. И конкретизира какъв точно е пъкленият план на завиделите й певици – плащали да бъде оплюта модната й линия.

Вместо да съсипят бизнеса й, душманките й го популяризирали още по-вече и й привлекли клиентела. Тоалетите се купували и от обикновени момичета, и от известни дами. Галена е горда, че Цвети Янева и Глория са признали таланта й, като са се появили с нейни модели.

Анелия

Сред пайнерките, действащи подмолно спрямо Галена, е и Анелия. Двете имат търкания открай време. Сдърпаха се, след като жената на вафладжията Галин заяви, че бившата на Коко Динев е говорила за нея. Тогава заралийката отрече да е обсъждала колежката си от Смядово. И дори намекна, че с обвиненията си Галена цели да се рекламира за нейна сметка.

Наскоро двете се засекли на участие. Там въпреки напрежението помежду им певичата дизайнерка поздравила колежката си.

Според злите езици Анелия обикновено не казва „здрасти“ на Галена и се прави, че не я вижда. Така постъпваше доскоро и с Глория, и с Камелия.

В „Love Style“ звездата от Смядово не пропусна да захапе някогашната жена на Коко Динев, загатвайки, че тя се пазари за призове на ежегодните церемонии на „Пайнер“. „Дано осъзнаят, че да лъжеш себе си, не е правилният път.

Всички тези циркове, които се разиграват месец-два преди наградите, само са ме разсмивали. Болните амбиции на някои хора винаги личат“, сподели Галена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *