Гаджето на Багата напусна работа за да се грижи за него

Любина и Багата преди да го прострелят

Любина, актуалната любима на Благой Иванов – Багата, е напуснала работата си като управител в столичен пиа­но бар след инцидента със самбиста, при който той бе наръган с нож в опасна бли­зост до сърцето.

Стройната наследничка на двете Златки написала молбата си седмица-две след фаталния 26 февруари – денят, в който след пиянска свада люлинският наркодилър Даниел Стефанов – Дъмбела прониза под мишницата ММА боеца в столичен бар.

 Загадъчната пловдивчанка, на която Багата се канел да предло­жи брак, загърбила заплатата си от 2 бона като управител, само и само да бди края болничното легло на самбиста в „Пирогов“.

 „Бубето избра Багата пред па­рите, защото не можеше да съче­тава хем нощните смени в бара, хем дневните дежурства край наръгания си приятел. За което всички й сваляме шапка“, казват сервитьорки, доскоро подчинени на Любина.

Благой Иванова - Багата

  Бившата управителка на пиа­но бара може да стои далеч от светския живот, да не е златотърсачка като бившите на Багата, но пък не е и от най-мирните, твър­дят запознати с житието-битието на красавицата. На рождения си ден през януари, на който при­съствал и Благой, изгората му се впуснала в дива оргия с тромпетиста от „Ку-ку бенд“ Йордан Йончев – Гъмзата.

 Въпреки укорителния поглед на приятеля си, младата дама си позволила фриволни сцени с го­логлавия музикант. Заигравките им на сцената на пиано бара в един момент се превърнали в ис­тинска вакханалия.

 Ръцете на сериозно женения за балерината Юлияна тромпетист се озовали върху пищната гръд на Любина. Тя пък, тогава все още управителка на заведе­нието, не се възпротивила и ус­лужливо позволила на Гъмзата да изследва тялото й.

 „Багата не бе никак щастлив от тези сцени и едва сдържаше яр­остта си. Но не направи скандал, за да не развали рождения ден на Любина“, твърдят купонджии, присъствали на партито.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Гаджето на Багата напусна работа за да се грижи за него"

  1. Жоро   16.04.2012 at 16:11

    dano da se oprawi , momcheto

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *