Гадателката Лютвие: В късната пролет ще бъде ликвидиран известен наркобос!

Жената ходжа Лютвие

  Приятелите й я познават като Лиляна, но е по-популярна като гадателката Лютвие. Тя е една от малкото жени ходжи у нас и вече 20 години предсказва с помощта на книгата на мюсюлманите Корана.

Без значение дали я търсят за помощ християни или мохамедани, ясновидката разчита в него магии, болести и бъдещи събития. Лютвие чете молитви на вода и бае против уроки. За разлика от повечето екстрасенси, които разказват как са отключили способностите си след пътуване в отвъдното, ясновидката не е изпадала в кома и не е катастрофирала. Дарбите й се появили след тежко премеждие.

Дълги години Лютвие и съпругът й не можели да имат дете. Един ден двамата решили да си осиновят. Всяка вечер Лютвие се молила на Господ да я дари с дете.

Мечтата й се сбъднала и именно това я накарало да се обърне към Корана и да помага на други нуждаещи се. В началото близките й не одобрявали потока от хора, които не спирали да се тълпят пред къщата й. После обаче свикнали. Лютвие признава, че не обича да гледа на близките си.

Славата на Лютвие, че благодарение на нея много жени са забременели се носи из цялата страна. Гадателката обаче приема само хора, на които може да помогне. Останалите връща и изпраща при лекари. Има и такива, на които Коранът отказва да гадае. „Това са или лоши хора, или неверници. Книгата се съпротивлява и аз съм безсилна. Не бива да се насилвам – иначе енергията ще се обърне срещу мен“, казва гадателката.

Лютвие взема данните на хората и работи над тях цяла нощ. Любовна мъка е най-честият проблем, който отвежда по-младите хора при нея. Търсят я и мъже, и жени. Кандидат-младоженци я питат дали ще се свържат с правилния човек. Според гадателката бившата червена депутатка Татяна Дончева имала магия за безбрачие. Това била причината чаровната социалистка да не може да се задоми.

Заради проклятието, което й било направено, „Поразяващата уста“ все не попадала на подходящия мъж, а избраниците не искали да я направят булка. Неуспехът на пухкавата водеща Мартина Вачкова, която така и не случи на мъж, също се дължал на магия. Голямата любов на актрисата – колегата й Владо Пенев, се оженил за друга. Връзката й с таткото на дъщеря й Рада също се оказа доста бурна. Неуспешно бе и съжителството й с режисьора Иван Младенов, който се оказал най-голямото й разочарование в живота. Лютвие е сигурна, че бившият премиер Бойко Борисов е паднал от власт също заради „енергийно въздействие“. По нейна информация ходжи едновременно правили заклинания, за да рухне кабинетът.

Един от най-успешните методи в практиката на Лютвие е събирането на разделени двойки чрез арабски ритуал при който ясновидката използва рождената дата, името и снимка на хората, които трябва да събери. Кандидат-младоженци пък искат да разберат дали ще се свържат с подходящия за тях човек. Лютвие твърди, че може да прогони неуспеха с молитви и заклинания над предмет, който принадлежи на нейния клиент.

„Понякога дори най-безполезната вещ може да се окаже източник на огромна магическа сила. Чували сме всички, че чародейството има силата да противостои на злите сили. Доста от хората обаче не правят разлика между талисман и амулет. За непосветените в окултното разлика между тях няма, но за магьосника е от голямо значение. Талисманът например се прави от магически символи и знаци и се зарежда за конкретен човек чрез специален ритуал. Едно време нашите баби са имали познания за талисманите и амулетите. Естествено, можем да се опитаме да повлияем на съдбата си и без специалните умения на баячки и чародейки, но ефектът с амулетите е гарантиран“, пояснява Лютвие.

Още от древността хората са били наясно със силата на молитвите, също и със силата на проклятията и заклинанията. С тяхна помощ те са отразявали психическата си нагласа спрямо себеподобните, независимо дали е била добронамерена или не.

„Успех!“ и „На добър час!“ са едни от най-употребяваните в положителна насока. „Да пукне дано!“ и „Бял ден да не види!“ са отрицателните пожелания. Всички тези думи оказват влияние дори на отдалечени от нас хора. Мислите на другите въздействат върху много повече, отколкото ние си представяме. За проклятия обикновено се използват нощните часове. Спящият човек е доста по-податлив на външни внушения. По този начин те му натрапват посланието си за раздяла, болест или любов. Когато се човекът събуди, подсъзнанието му вече е захранено с чувството, че му предстои провал, раздяла или болест“, обяснява влиянието на проклятията Лютвие.

Според нея няма нужда човек да има ясновидски способности, за да усети има ли някакво негативно влияние. Всяко уж безпричинно боледуване на пръв поглед и беда според ясновидката са резултат на психоатака. Омагьосаният човек постоянно изпитвал паника, притеснение, усещане, сякаш всичко около него е извън контрол. Безпричинното безплодие, сложните семейни взаимоотношения, системните неудачи също били симптом на направена магия.

„Завистта и злобата седят в дъното на повечето от магиите за раздяла и смърт. Можете да се предпазите от злите сили, като не допускате лоши мисли в главата си. Кръщавайте децата си на добри хора, а не по родова традиция. В никакъв случай не давайте на новородено бебе име на починал роднина, защото след 7-ата му година започва да се натрупва лошата карма. Много често в тези листчета, които ми носят за разваляне на магия, откривам текст, чрез който се нарежда на душите на мъртвите да вземат душата на живия.

Магията съсипва здравето на този, за когото е направена. Изведнъж всичко му потръгва на обратно. Точно когато е на крачка от някакъв успех, той се сгромолясва без причина“, разказва жената ходжа.

Според нейните прогнози в късната пролет ще бъде ликвидиран известен наркобос. „Причината за убийството му няма да е преразпределяне на бизнеса или разчистване на стари сметки. Ще бъде премахнат от неговите хора, тъй като ще е въпрос на дни да бъде закопчан от МВР, а така бизнесът ще пропадне. В края на лятото ще бъде разбита голяма престъпна мрежа за кражби на коли, известна и в чужбина. Ударите срещу престъпността през тази година ще бележат възход“, категорична е пророчицата.

Корана

За изборите също има прогноза. Смята, че ГЕРБ ще бият с много малко БСП, но няма да успеят да съставят правителство. Голямата изненада щял да е Волен, който щял да вкара поне 40 депутати, със сигурност влизала и Меглена Кунева.

 

Арабски текст за смърт в магиите

Животът на всеки според ясновидката е предопределен още с раждането му. „Старите хора казват: „Каквото ти е писано, каквото Бог е отредил“. Така е, като изключим намесата на някакви странични влияния в живота на човек, които не зависят от него. Те могат да променят предначертаното. Много хора не могат да повярват, че една магия, макар и написана само на едно листче, може да обърка целия им живот. Семейството им може да се разруши, здрав човек да легне болен, да се провали бизнесът им или да бъдат обречени на безплодие. Откривам древни проклятия за смърт. Хорската злоба е безгранична. Случвало се сестра да поръча черна магия за смърт на брат си заради спорни имоти“, убедена е Лютвие.

Още сензации:

loading...

8 Отговора за "Гадателката Лютвие: В късната пролет ще бъде ликвидиран известен наркобос!"

 1. stela doykova   20.04.2013 at 9:03

  nqkoi moje li da mi kaje kak da namerq tazi jena kak da se svurja s neq

  Отговор
 2. mariq   20.10.2013 at 9:55

  nqkoi moje li da mi kaje kak da namerq tazi jena kak da se svurja s neq

  Отговор
 3. deniz   14.11.2013 at 22:54

  Vajno e za men kak moga da se svarja s vas ?

  Отговор
 4. deniz   14.11.2013 at 22:55

  Moga li po nqkakiv nachin da se svarja s vas .Sluchaqt e seriozen .

  Отговор
 5. desi   07.12.2013 at 19:49

  mojeli da mi dadete nqkakav nomer za vrazka s neq

  Отговор
 6. nelly   07.09.2014 at 20:15

  Здравейте може ли да ми кажете някакви контакти за връзка с тази жена?

  Отговор
 7. Розалия Анастасова   24.11.2014 at 22:40

  Здравейте,може ли координати на за връзка?

  Отговор
 8. николай   06.12.2014 at 15:20

  Здравейте, бих искал да се свържа с Лютвие, ако може някакви контакти, тел. номер?

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *