В очакване на “ВИП Брадър”

"ВИП Брадър"

  Истинска бомба хвърли Нова те­левизия през по­следните дни. Медията ще прави отново свое­то най-хитово риалити „ВИП Брадър„, в което ще се включат родни знаменитости. Според слуховете в средата на септември от третата национална теле­визия ще се опи­тат да съборят конкуренци­ята с пред­варително замислен сценарий и оригинални решения за ВИП съквар­тирантите.

 От пиар отдела на ме­дията само потвърдиха, че са закупили правата за още два сезона, но не пожелаха да уточ­нят кога точно ще ги видим. „Скоро ще на­правим официално съ­общение за есенната ни програмна схема. Засе­га все още се уточнява кое предаване по кое време ще се излъчва“, отговориха от Нова.

 Въпреки лаконичния отговор оттам, вече за­почнаха да се появяват десетки слухове за това кой ще бъде продуцент водещ, а дори се завър­тяха и имена на евен­туални участници. 

Ники Кънчев

  След като Маги Халваджиян напусна Би Ти Ви със скандал, се за­говори упорито, че хитовите му предавания „Господари на ефира“ и „Пълна лудница“ ще се върнат на екран, но в Нова, откъдето старти­раха. Това даде плод на клюкарите да заговорят, че именно на него ще бъде даден уникалният шанс да сътвори четвър­тия сезон на „ВИП Бра­дър“. Мълвата разнася, че дори е смъкнал на­долу цените на услугите си, като това е убеди­ло по-лесно босове на Нова да му гласуват до­верие. „Това са някакви измислени теории, бих ги нарекла конспирации които се въртят из ин-тернет основно. Няма такова нещо“, каза Ани Халваджиян, пиар на „Глобал филмс“.

 От друга страна оба­че, фаворитът сред външните продуценти в медията си остава Нико Тупарев. Циментираните му с години позиции плюс фактът, че дългогодишният во­дещ на шоуто Ники Кън­чев е обвързан с него, почти 100% гаранти­рат неговата изява. От Нова искат да за­ложат на сигурно­то и поради тази причина предпо­читат именно Кънчев отново да е во­дещ. 

Още повече неговите последни две предавания – „Да ти паднат сто хиля­ди“ и „Ники Кънчев под наем“, не успяха да от­бележат добри резул­тати в рейтингите. Зато­ва и самият водещ има изгода от появяването си във „ВИП Брадър“ – то ще го реабилитира като едно от топ лица­та в България. Според запознати в момента се уговаряло възнаграж­дението за изявата му, която във ВИП формата ще бъде около месец и половина. При финала на предишния сезон Ники изкара око­ло дванадесет часа жив ефир, с което постави рекорд за водене в род­на телевизия.

  Тогава на сцената при него нямаше известно лице, което да не се по­каже, а съквартирантите, участвали в сезона, коментираха активно случващото се на фина­ла. Още от този момент веднага се заговори за нов сезон на риалитито. В момента се твър­ди, че в къщата евенуално биха влезли Андрей Слабаков и Илиан Константинов, които набраха сериозна популярност покрай „Аз обичам България“, компания биха им правили Иван и Ан­дрей с половинките си Ирина и Маргарита. Обсъждат се имена и на фолк звезди като желанието на про­дуцентите е да вкарат Алисия или Емануела. Последната е известна с голямата си уста и би направила шоу. Засега не е ясно дали ще има и коментарна ру­брика, в която да се  излъчват пикантни кадри. Предишния път да води „Голяма­та уста“ се падна на Камелия. Вене­та Райкова обаче е по-предпочитаният вариант в момента.

 Най-смешното е, че макар и шоуто да не е официално оповестено от Нова, из София вече могат да се видят билбордове, които обявяват не­говия старт. „Най-ве­роятно са от фенове, ние не сме започвали никаква кампания все още“, казаха от теле­визията.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "В очакване на “ВИП Брадър”"

  1. Фен   12.06.2012 at 17:49

    Да ги вкарат за 3 месеца, за да се разкрият истински и докрай.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *