Вълка изкара бугатито

Румен Гайтански - Вълка
Румен Гайтански – Вълка

  Автомобил за 1 милион евро без никаква охрана обиколи центъра на София в обедните часове в сряда. Настанен зад волана на най-скъпата кола в света „Бугати Вейрон“, нейният горд собственик Румен Гайтански – Вълка като на парад премина през жълтите павета на бул. “Цар Освободител”, видя репортер.

Шокиращо за минувачите скъпата кола не бе придружена от кортеж, както подобава на мултимилионер от ранга на Вълка. Единственият българин, който притежава уникалния автомобил, явно бе излязъл на показна разходка из столицата, за да напомни за луксозната си движима собственост.

Лъскавото возило на Вълка гълта 40 литра гориво на 100 км
Лъскавото возило на Вълка гълта 40 литра гориво на 100 км

Вълка шофираше сам свръхбързото си „Бугати“ и то със скорост доста по-ниска дори от обозначената за булеварда от 50 км/ч. Заради задръстване на светофара на ъгъла с „Раковски“ група китайски туристки дори имаха възможността да заснемат с любителските си фотоапарати уникалния „Вейрон“ с осмици от началото до края на регистрационния си номер.

Екскурзоводката им обаче попадна в неудобна ситуация. Наложи се да вдига невинно рамене на питане на любопитните азиатци защо българите протестират, при положение, че карат коли за милиони евро.

Кралят на столичния боклук притежава уникалния автомобил от 2006 г. Много рядко обаче го изкарва от автопарка си, понеже дори и на него му излизало скъпо горивото.

Автомобил - Бугати на Румен Гайтански - ВълкаНа градско звярът гълтал към 40 литра на 100 км. А и пътищата били доста очукани и само раздрънквали возилото.

Според осведомени колите в гаража на Гайтански са поне за още 2 милиона евро. Освен “Бугатито” Вълка притежава също поръчков „Мерцедес“ и уникален модел „Ролс Ройс“ за 1,8 млн. лева.

Парадоксалното е, че такъв модел на „Бугати“ не е паркиран дори пред палата на султана на Бруней. Той има четири „Бугати ЕВ110″, но не и колата на Румен Вълка! От „Вейрона“ са произведени само 300 бройки за целия свят. Той развива над 400 км/ч., а мощността му е 1001 конски сили, колкото на самолет.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *