Тв водещият Христо Калоферов отрича да е гей

Христо Калоферов

  Христо Калоферов обожава селския живот. Затова и планува да прекара лятната си ваканция не в някой скъпарски курорт, а в Долнослав – на гости при баба си и дядо си. Водещият на „Календар“ ще разпуска, прекопавайки градинката пред къщата, а вечер ще се наслаждава на тишината.

Долнослав се намира близо Асеновград и като дете Христо с удоволствие прекарвал времето си там. Тичал с връстниците си из прашните селски пътища и неведнъж се прибирал с олющени колене.

За да го научи на ред и дисциплина, баба му го карала да помага в къщната работа и дори му показала как се дои крава. Днес новинарят твърди, че без проблем може да наточи мляко от бозките на някоя Сивушка.

На село Калоферов се научил и на други неща – да коси сено, да сади зарзават, че даже и да готви. Там била и първата му целувка с момиче на неговата възраст.

 Едно от любимите занимания на малкия Христо било да се прави на телевизионен водещ. Още тогава хубавецът имал амбиции да пробие като журналист и забавлявал баба си и дядо си, като им представял измислени от него новини. За по-голяма прилика с „По света и у нас“ той въртял в ръцете си тенджера, която символизирала земното кълбо.

Христо често правел и „радиоемисии“. Записвал се на касета, а после с приятели слушали и се смеели. „Най-хубавите ми години бяха на село. Имал съм уникални преживявания, които ще останат завинаги в сърцето ми“, категоричен е той.

Неотлъчно до него в игрите била по-малката му сестра. За съжаление днес двамата рядко се виждат, защото Христо не пътува често до Асеновград.

През лятото обаче пак ще се съберат в бабиния дом и ще си припомнят детството.

Малко ме е страх да ходя там, защото баба вместо с „Добре дошъл“ ме посреща с „Няма ли да се жениш?“, смее се Калоферов. И допълва, че възрастната госпожа отдавна го натискала да се задоми, а той й отвръщал, че има време.

 За неговата сексуална ориентация се носят различни слухове, но самият той се кълне, че си пада по жени. Просто още не бил срещнал подходящата. Последното му гадже било девойче от Благоевград, с което се разделили след 7-годишна връзка.

„Имахме различия в характерите, които дълго се опитвахме да изгладим, но не успяхме. Явно и двамата сме хора, които не умеят да се променят. Тя много вярва в зодии и според нея никой не може да се справи с мен, защото съм Овен с асцендент Лъв“, разказва провала си в любовта синеокият красавец.

 

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Тв водещият Христо Калоферов отрича да е гей"

  1. lizaveta   04.06.2012 at 15:59

    Hristo e super gotin chovek,poznavam go lichno.Predi godini,kogato raboteshe v Asenovgrad pravihme edno predavane,oshte togava beshe golqm profesionalist.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *