Внимание, ергени! Търсят се съпрузи за 36 китайски милионерки!

Първата страница на сайта за запознанства

Световен лов за мъже беше обявен в Китай за 36 милионерки, които са спечелили състоянието си по време на икономическия бум на страната, но не са открили любовта.

Джони Ду, изпълнителен директор на онлайн компания за запознанства  51Taonan.com, се е наел да намери съпрузи за едни от най-подходящите жени в модерен Китай.  Сред тях са свръх богати индустриалки и такива с много недвижими имоти от провинция Сичуан, които не са намерили подходящия мъж,

китайка от сайта

въпреки или може би, заради огромното си състояние. Намирането на партньор е добър бизнес в Китай, където понастоящем има около 180 милиона необвързани. По-рано тази година основателят на един от най-големите сайтове за запознанства в Китай, Baihe.com, разказал на медиите, че годишно печели над 20 милиона евро, от своите 36 милиона регистрирани потребители.

Но тъй като в Китай има дисбаланс между половете, подобни агенции се насочват да помагат предимно на мъжете да открият любовта, дори и правителството се е заело с тази задача. Ребека Чен на 29 години, която е една от милионерките участнички в проекта на

И тя си търси съпруг

Ду споделя, че в Китай мъжете са много по- облагодетелствани в това отношение, тъй като могат да си изберат жена от по-ниска социална прослойка. За жените не било възможно да се обвържат с някой по-ниско от тяхното ниво, тъй като приятелите и семейството им нямало да одобрят.  Досега около 1500 мъже са се регистрирали като потенциални кандидати за милионерките, между които и възпитаници на известни британски университети. Само 100 ще бъдат поканени на 23 август, което е китайския Свети Валентин, на вечеря с 36 тте кандидатки, всички от които са на възраст между 28 и 49 години.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Внимание, ергени! Търсят се съпрузи за 36 китайски милионерки!"

  1. Pingback: keflex for skin wounds

  2. Pingback: is trump taking hydroxychloroquine

  3. Pingback: 20 mg tadalafel reviews

  4. Pingback: tadalafil 30 mg dose

  5. Pingback: antibiotics for sale ebay

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *