Владо Пенев се ошишка

Владо Пенев на фестивала "Любовта е лудост"
Владо Пенев на фестивала „Любовта е лудост“

  Бившият културен министър Владо Пенев е натрупал 12 килограма, след като напусна поста във ведомството на бул. „Стамболийски“.

Звездата от „Под прикритие“ бе сред ВИП гостите на открития в петък двадесет и първи кинофестивал „Любовта е лудост“. Владо бе положил усилия да изглежда като алтернативна западна звезда – облечен в ленено сако, очила с рогови рамки и бяла риза, под която обаче изпъкваше добре оформил се закръглен корем. На врата му висеше масивен синджир, актуален в зората на демокрацията за мъже с дебели вратове.

Големите актьори Джоко Росич и Никола Анастасов уважиха фестивала „Любовта е лудост"
Големите актьори Джоко Росич и Никола Анастасов уважиха фестивала „Любовта е лудост“

„Владо е артист и е нормално да е по-ексцентричен. Спешно обаче трябва да се подложи на диета и да влезе във форма, ако иска да попадне отново в екипа на някой от сериалите“, шушукаха завистливи колеги около червения колим пред фестивалния дворец във Варна.

В морската столица за първи път след смъртта на съпругата си се появи и големият актьор Джоко Росич. Един от най-известните мъжкари в българското кино е пуснал брада и прилича на каубой, преживял куп сблъсъци с противници през живота си. В изненадващо добра форма бе Никола Анастасов, традиционен гост на варненския фест.

Най-тъжното на форума е, че в официалната му програма не е включена нито една българска лента.

„Оказа се, че няма готова продукция, която да участва в състезанието“, оплака се селекционерът – кинокритикът Александър Грозев.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *