Владимира Янева – двойничка на британската звезда Джейн Лийвс

Владимира Янева

  Първата приятелка на Цветан Цветанов – шефката на Софийския градски съд Владимира Янева, е лика-прилика с британската актриса Джейн Лийвс, установиха бдителни киномани, които се завърнаха тези дни от кинофестивала в Кан. Двете дами са с изключително сходни черти на лицето, а приликата става поразителна, когато се усмихнат. Прическите им също са идентични, като и двете предпочитат правите светли коси.

Макар Владимира да е с цели тринадесет години по-млада от Джейн, двете са като близначки. Това вероятно е така, тъй като холивудските звезди полагат доста грижи за външния си вид, а за Лийвс е всеизвестно, че е изключително суетна.

При внимателно взиране във фотографиите на дамите, става ясно, че те имат проблем в областта на бузите, които леко са увиснали в долната част – дефект, който се получава след 35-годишна възраст. Около устните пък това е довело до образуване на вертикални бръчки, които трудно могат да бъдат заличени дори с пластична корекция.

Джейн Лийвс

 Шефката на Софийския градски съд не се е грижила единствено за усмивката си, която не е особено заразителна. Част от зъбите са криви, а това създава впечатление за дръпната назад брадичка. За разлика от нея Джейн Лийвс очевидно е посещавала редовно зъболекар и когато се усмихне, видимо сваля няколко години от възрастта си.

Очите и на двете са тъмнокафяви, с леко паднал горен клепач.

Веждите са оформени по сходен начин и дори мимическите бръчици, които се образуват в горната част на лицето, съвпадат.

Напоследък съдия Янева е качила няколко килограма, но това не пречи да претендира все още за най-добре сложена юристка. Любимката на Цветанов залага на класическите бели и черни тонове, които са предпочитани и от Джейн Лийвс за премиери.

В момента актрисата се снима в хитовия американски сериал Hot In Feveland, където играе застаряваща, но търсеща любовта козметичка на звездите. Във филма тя се мести от Ел Ей в Кливланд със своите две най-добри приятелки и открива, че не е страшно да остаряваш, а не малко мъже харесват жените в зряла възраст.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *