Вкараха в лудница обвинения в убийството на Мирослава, Марио Любенов – Заека!

Марио Заека, сочен за убиец на Мирослава

Единственият засега заподозрян за зверското убийство на пернишката девойка Мирослава Николова, Марио Любенов – Заека е прехвърлен тайно от ченгетата в психиатрична болница. Все още не е ясно, психиатрите не са категорични, дали обвиняемият може да носи отговорност за деянията си пред закона.

Заека бил преместен от затвора в Ловеч в неизвестна засега за широката общественост психиатрична клиника. Пламен Найденов- окръжният прокурор е лаконичен, че Любенов е в психиатрична клиника, но нямало да каже в точно в кое болнично заведение е преместен. Той обеща пред журналистите, че съдебно психиатричната експертиза щяла да бъде изработена в срок. Според източници близки до разследването, Марио е задържан в болничните стаи на психиатрията на четвърти километър, но от там категорично

Мирослава

опровергаха този слух. Направената след задържането на Заека, експертиза откри, че той страда от параноична шизофрения, но можел да носи отговорност за действията си, категорично заявиха четиримата специалисти. Марио Любенов още преди две години е бил освидетелстван като психично болен. Дори имал епикриза от ТЕЛК, обявяваща го за нетрудоспособен, затова дори взимал и пенсия по болест. Интересното е че според бивш лекуващ го психиатър, Марио е симулант, защото според доктора, той проявявал без грешка всички признаци на шизофренията, а това е невъзможно на практика. Друг факт е, че в България едни или други трудно обясними факти все повече се обясняват с това, че човек е психически лабилен.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4LUP_CfTXFk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *