Виж тук луксозното имение на Големия Маргин в Марбея!

Красимир Маринов - Големия Маргин

  Внушителна резиденция в испанския курортен град Марбея е съумял да вдигне босът на СИК Красимир Маринов – Големия Маргин. Баровското имение на брега на Средиземно море доскоро бе приютило семейството на мастития гангстер, а според мълвата в ъндърграунда там дълго време се е укривал от правосъдието и по-малкият брат Маргин – Николай.

Слънчево бунгало посреща гостите на Маргина

Помпозната резиденция на братя Маргини в Марбея обаче е обявена за продан преди няколко месеца, папараци се сдобиха със снимки от имението от сайт за продажба на луксозни имоти.

Цената, която братя Маргини искат за палата си в Марбея, е твърдо фиксирана на 3 250 000 евро (почти 6,5 милиона лева). Близки до босовете на СИК издават, че Маргините продават резиденцията си на загуба, тъй като имотът им е излязъл над 5 милиона евро.

Къщата се простира в околностите на Марбея, над крайбрежния път „Ню Голдън Майл“

Строежът на палата в Марбея ртартирал през 2002 г., когато пламна войната между Младен Михалев – Маджо и Маргините за контрола върху групировката СИК.Тогава братя Маринови спешно командироваха съпругите и децата си в Испания, купувайки два просторни апартамента в Барселона.

Крайбрежната ивица на Средиземно море явно се е понравила на босовете на СИК, тъй като през 2002-ра те се сдобиват с огромен парцел земя над крайбрежния път „Ню Голдън Майл“ в

Верандата на аристократичното имение

околностите на Марбея. Въпросният район се слави като убежище на богаташи от цял свят, които прекарват летните си отпуски на брега на Коста дел Сол.

Върху площ от 5 718 квадратни метра босовете на СИК вдигат имението си в Марбея, като наемат прочутия испански архитект Цезар де Лейва да построи резиденцията. Палатът е изцяло завършен и узаконен през 2005 г. гезиденцията действително е внушителна – тя е приютила 4 апартамента, разположени на три

Кухнята е в модерни светли тонове

етажа, огромна градина, частно езеро, два гигантски басейна и голф игрище.

Според описанието на имението от агенцията за недвижими имоти частната вила на братя Маргини е построена и оборудвана в съответствие с най-високите стандарти: теракотени подове, дървени френски врати и прозорци, сателитна телевизия, климатична система последно поколение. Имението разполага и с киносалон, изба за вино, огромен гараж и паркинг за гости.

Запознати с делата на братя Маргини разкриват, че те са обявили за продажба имението си в Марбея, тъй като резиденцията била описана като тяхна собственост от Комисията за конфискация на имуществото, придобито по престъпен начин. Преди месеци някой предоставил в Икономическа полиция документи, от които ставало ясно, че Големия Маргин е собственик на резиденцията чрез офшорната фирма „Куик лете“ регистрирана в американския щат Делауеър.

Макар босовете на групировката СИК все още да нямат осъдителни присъди и да бяха оневинени като поръчители на убийствата на генерал Любен Гоцев, Иван Тодоров – Доктора и Николай Дамянов, те предпочитат да се разделят с цялото си движимо и недвижимо имущество в чужбина, явно притеснявайки се то да не бъде конфискувано. Други пък твърдят, че братя Маргини продават имението в Марбея, тъй като са построили друга, по-мащабна резиденция в Барселона.

В последните години Маринови легализираха бизнеса си и напълно се изчистиха от незаконните дейности. Въпреки това Малкия Маргин все още е обявен за издирване и едва ли скоро ще се предаде на държавата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *