Вижте филма, заради който беше убит американският посланик (Видео)!

кадър от филма

Филмът носи заглавието „ Невинността на мюсюлманите” (“Innocence of Muslims”), режисьорът му е с израелско-американски произход,  и е считан за подигравка с Исляма.

Заради него бе убит американският посланик в Либия, Джон Кристофър Стивънс. Лентата се подиграва и обижда пророка Мохамед, което е разсърдило доста хора, нетърпеливи да изразят протеста си в Либия и Египет.

 Част от филма циркулира в Интернет тия дни, което е противно на ислямската забрана да се представя пророка. Тя не само, че показва Мохамед от плът и кръв, като син на гей с неопределено наследство, но и като защитаващ робството на деца и секса извън брака в името на религията.

филмът разгневил мюсюлманите!

По повод смъртта на посланика, държавният секретар на САЩ заяви, че страната съжалява за всяко умишлено усилие да се опетнят религиозните вярвания на другите, но няма оправдателна причина за подобна жестокост.

Филмът е направен от сценариста, режисьор и продуцент Сам Басайл, 52, който казва, че е искал да представи своите виждания за Исляма като религия на омразата. „ Ислямът е рак, казва той в интервю по телефона „ Това е политически филм, а не религиозен филм“
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/i_E8s1-lOAI

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *