Вижте словашкия Батман (снимки)

Каквато е държавата такъв е и Батмана!

Повечето хора мислят, че супер героите не ходят сред нас и са измислени герои. Е, прави са. Това са измислени персонажи надарени със свръх сили, посветени в  услуга на обществото.

Но в словашкия град Дунайска Стреда разполагат със собствен супергерой. Това е 26-годишният бездомник Золтан Кохара, който носи костюм на Батман и помага на местните хора в замяна на храна.

Золтан Кохара не винаги е бил супергерой с добро сърце. Например миналата година той бил осъден на осем месеца затвор. Когато излязъл от затвора, първоначално се опитал да се самоубие. За щастие, изведнъж Кохара разбрал, че неговата цел в живота е да върши добро и да помага на хората.

Батман тръгва да бори злото!

Философията на словашкия Батман е, че трябва хората да си правят добро един на друг и да пазят планетата чиста, за да могат и нашите деца и внуци да живеят на нея.

Злотан помага на хората срещу храна

За разлика от американския Батман, словашкият не помага на полицията и не се бие с престъпниците, а се грижи за чистотата, мете улиците, полива цветята и се грижи се за възрастните хора.

Както се казва в един популярен виц- каквато е държавата такъв е и Батмана!

ВИЖТЕ ИНДИЙСКИЯТ СУПЕРМЕН:

http://youtu.be/olr2Cr3LHbE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *