Вижте как тажкарее и гуляе като мутра Котарака на Бойко – Александър Сталийски!

Сечкова и Александър Сталийски (последните вдясно) в импровизирано влакче

  Най-близкият приятел на премиера Бойко Борисов – членът на тайнствения кръг „Котараците“ Александър Сталийски, преповтаря привичките на мутрите и тежкарее с маркова пура в едната ръка и със скъпо питие в другата, става ясно от снимките.

Сталийски който е и шеф на Федерацията по културизъм, определено знае как да привлича вниманието към себе си.

Котарака се разкърши с изгората си, която преди години разнасяше табелките в предаването „Сблъсък“

Облечем от глава до пети в маркови дрехи, със скъп швейцарски часовник на китката и сребристи обувки, той демонстрира благосъстояние, коментират присъствалите в столична д

искотека, където Котарака се развихри преди няколко седмици.

Близкият приятел на Борисов реши да потанцува с изгората си – станалата известна с разнасянето на табелките в „Сблъсък“ Вили Сечкова. Въпреки това отказа да махне пурата от устата си и щедро пръскаше пепел на дансинга. Никой от персонала на заведението не посмя да се престраши да му направи забележка, тъй като е известен като един от най-близките приятели на

Бизнесменът в страстна целувка със Сечкова

министър-председателя, с когото често играят футбол и карти.

Сталийски се познава с министър-председателя от времето, когато той беше главен секретар на МВР. Виждат се на трибуните на „Герена“, тъй като са заклети левскари и двамата. Във ВИП-а на стадиона Борисов и Сталийски си имали постоянни места в близост едно до друго и от суеверие не ги сменяли никога.

Фактът, че Сталийски от години играе футбол заедно с премиера през почивно и работно време, към днешна дата се оказва трамплин към много неща. Котарака притежава крупен бизнес, който се разрасна неимоверно много през последните три години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *