Вижте как се забавляват „суровите“ израелски войници! (снимки)

Ох баня, ох кеф

Снимките на голи израелски войници по време на тренировка украсяват порно сайтове по целия свят. Скандалът избухнал, след като висш израелски военен случайно попаднал на тях. След като втрещеният генерал познал своите колеги бързо било свикано цялото ръководство на израелската армия.

Снимките вече са свалени, но сега можете да видите някои от тях. Някои изображения са били заснети под душовете от „добри колеги“ без знанието на „моделите“, а на други са снимани доброволно за „спомен“, но кадрите са както става ясно от интимността на позите, за лично ползване.

Традиция

На някои войниците позират голи на фона на танкове, а на други – със знамената на своите подразделения. Както се оказа, израелските „командоси“  от знаменитите  „Shaetet-13“ имат за  традиция да си правят групова снимка със смъкнати панталони и голи задници на върха на планината Хермон. А единици смелчаги дори се обръщат към камерата, за да демонстрират своите „отличия“.

В пълна бойна готовност

Преди няколко години, една подобна  снимка попадна в израелските медии и предизвика силен обществен скандал. Скандалът приключи с това, че бе решено, командирът на подразделението да накаже военнослужещите, подкрепящи „неприличната традиция.“

Ей сладур
И ние имаме традиция

                                                                                                                                                                                                                            Този път сред „отличилите“ се бойци има такива от бригада „Кфир“, бригада „“Голани“ и бронетанковите дивизиони. Израелската армия е започнала свое вътрешно разследване. По всяка вероятност, новият скандал ще е още по-силен от предишния.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/j0hm-VBANxA

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Вижте как се забавляват „суровите“ израелски войници! (снимки)"

  1. Reate Exo Knife   22.10.2023 at 0:08

    You should take part in a contest for one of the
    greatest sites on the internet. I’m going to recommend this website!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *