Веско Маринов – собственик на пет имота!

Веселин Маринов

  Веселин Маринов очевидно добре се е поучил от опита на най-добрия си приятел Цветан Цветанов и се е презапасил с имоти. Той обаче все още не може да догони по бройка вътрешния министър, който има шест апартамента в най-апетитните и скъпарски квартали в столицата. За разлика от Цветанов бардът на ГЕРБ има „едва“ пет имота, пръснати из цяла България.

В столицата Маринов притежава апартамент в Студентския град, който се намира точно срещу арката на Националната спортна академия. В същата кооперация се намира и офисът му в който се помещават личната му секретарка и счетоводителката на фирмата му.

Блокът срещу Арката на НСА, където се намира един от апартаментите на Веско Маринов

В столицата бардът на ГЕРБ е собственик на двойно повече имоти преди развода с първата си съпруга. Той оставил на бившата си жена Мария жилище в централния квартал на столицата „Лозенец“, като се преместил в друго, по-малко жилище в центъра. Дъщеря си Йоана пък подсигурил с апартамент в кв. „Белите брези“.

„Пеенето се явява неочаквано доходна професия“, коментират запознати с имотното състояние на барда на ГЕРБ. Въпреки че разправя наляво и надясно в интервюта за налегналата го криза и липсата на спонсори, Маринов не спира да трупа имоти на свое име.

Червеното явно е предпочитан цвят за фасада на жилищата и от Маринов, и от Цветанов. Така изглежда блокът на бившия МВР шеф в столичния квартал „Изгрев“

„Последно той си построил вила край Велико Търново, която с пищния и външен вид и обзавеждане отдавна се е превърнала в атракция за местните. В родния си рад Полски Тръмбеш певецът притежава етаж от семейната триетажна къща като прогимназия. Освен тях Маринов си е построил палат в центъра на родния град на Тодор Живков – Правец, с обща застроена площ над 600 кв. метра.

„На практика Веселин Маринов е милионер в имоти коментират притежаваното от него недвижимо имущество брокери. Последната му придобивка е вилата край Самоводене, което се намира до Велико Търново. Тя е на три етажа с обща разгърната площ около 450 кв. метра. Към нея Маринов държал да има лятна постройка и барбекю.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *