Веско Маринов колабира от високо кръвно преди концерт!

Веселин Маринов

  Веселин Маринов получи хипертонична криза в сряда, научихме ексклузивно. Певецът вдигнал кръвно от въл­нение заради концерта си в НДК. Налягането и пулсът му се покачили ударно по време на репе­тициите и изпълнителят на „Нашата полиция“ припаднал пред очите на екипа си.

 Според очевидци на злопо­лучния инцидент той замалко не си разбил главата, падайки върху тонколона в залата. Изпълнителят обаче имал боншанс и се строполил в краката на една от танцьорките от балета си.

 Веско се свестил бързо след припадъка и само едно хапче за успокояване на пулса по­могнало кризата му да отмине. Затова въпреки настояването на хората си, отказал да викат лекар и опитал да продължи с репетициите.

 Пред  очите му обаче от­ново причерняло и певецът в крайна сметка склонил да се прибере вкъщи, за да си почива.

  Според близките му Маринов бил превъзбуден и пре­напрегнат от седмица насам. Заради стреса около голямата му изява в зала 1 на НДК в четвъртък вечерта не спял от няколко дни и постоянно избух­вал в истерични изблици.

 „Нещо ще се случи, усещам, че ще има провал. Ако не успея, край с кариерата ми. Цяла Бъл­гария ще ми се смее“, нервно повтарял Веско.

 Той бил убеден, че има куп завистници, които искат да видят краха му именно по време на големия му концерт.

 Освен това се притеснявал, че залата ще е празна и за пръв път няма да успее да изпълни най-големия салон на НДК.

 Затова в последните дни обиколил всички министерства и административни сгради, за да раздава безплатни покани на държав­ни служители и да е сигурен, че поне на първи­те редове ще има достатъчно публика за пред камерите. Явно обаче целият този стрес се е отразил пагубно на певеца, който вече не е първа младост и трябва да пази нервите и сърцето си. Веско навърши 50 години миналия август и именно на юбилея е посветено и турнето му, чийто връх е концертът в София.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *