Веско-Мариновица ще издава ново списание!

Цветанка

  Цветанка, екссъпругата на Веско Маринов отново иска да става издателка, говори се в средите на разпространителите на пресата в България.

Този път тя ще стане собственичка на бутикво списание. То ще се занимава с презентации на златни и платинени бижута, ще рекламира най-престижните клиники за пластична хирургия – но не само в България, но и в цяла Европа.

Освен това ще следи най-горещите модни тенденции както при дрехите, така и при прическите, мобилните телефони, бижутата, аксесоарите и всичко, свързано със СПА, модерен дамски фитнес и отмора.

Все още не се знае как ще се казва списанието, защото Цветанка държи името му да остане в абсолютна тайна чак до неговото излизане на пазара, информираха ни запознати.

Преди време тя вече се провали с едно списание, но както казва българският народ: „Всяко зло – за добро“ и „За един бит двама небити дават“.

Говори се, че екссъпругата на изпълнителя на „Горчиво вино“ си е дала сметка къде е сгрешила и сега няма да повтаря старите си гафове.

Освен това, новото й издание няма да е насочено към светски и хайлайфни новини, а повече ще има полезна, чисто търговска насоченост.

Упорито се говори, че емисари на Цветанка вече обикалят по най-лъскавите магазини в цяла София и събират реклама, за да презентират техни стоки в новото списание.

Самата дама е заявила пред хора от най-близкото си обкръжение, че вече е забравила старите несполуки. Поучила се е от грешките си и сега знае какво трябва да направи, за да успее новото й издание.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *