Веско-Мариновица забърса пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев

Цветанка Господинова

  Цветанка Господинова, бившата съпруга на Веско Маринов, която бе зарязанас писмо от барда на МВР заради системните си изневери, отново се носи на крилете на любовта.

Силиконовата блондинка поддържа интимна връзка с прееаташето на ЦСКА Иван Ченчев, а отношенията между двамата толкова са се задълбочили, че те вече обитават общ апартамент в столичния квартал „Изток“. Новината пръв съобщи столичен ежедневник.

Новият мъж в живота на ненаситната за мъжки ласки Цветанка е с цели 8 години по-млад от нея. 34-годишният Иван Ченчев е юноша на футболен клуб ЦСКА, има успешна кариера като спортен журналист, а от 2 години насам е пресаташе на „червените“.

Иван Ченчев

Цветанка забърсала „младото лъвче“ миналата есен на стадиона. Тогава се играел мач между юношеските отбори на ЦСКА и „Чавдар“ (Етрополе), където рита 18-годишният син на Веско-Мариновица. Момчето е от първия брак на Цветанка с футболиста на „Славия“ Мариус Уруков – Byйката.

Пред свои приятелки палавата блондинка не криела, че за пръв път от много години е влюбена до уши в партньора си. Въодушевената Цветанка споделяла, че не можела да насмогне на сексуалния  нагон на Иван Ченчев.

Блондинката запознала младия си любовник и с родителите си. Преди 2 месеца Цветанка завела Иван Ченчев в родното си село Железница. Мама Ягода и татко Стоил обаче не били очаровани от пресаташето на ЦСКА – бил смущаващо по-млад от тяхната дъщеря. Затова посъветвали чедото си да не афишира връзката си с него пред медиите.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Веско-Мариновица забърса пресаташето на ЦСКА Иван Ченчев"

  1. Доктор   13.02.2017 at 16:40

    от Вескомариновица през 2013, та в кревата на Корнелия Ниновица през 2016 година

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *