Веселин Маринов урежда човек на ДПС на висок пост

Веселин Маринов (вляво) и Цветан Цветанов се плацикат в басейн във Велинград

Чучулигата от Пол­ски Тръмбеш Весе­лин Маринов се оказва един от най-сериозните кадровици в държава­та на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Певе­цът, излял душата си в химна на МВР „Родната полиция“, е размествал пешките по шахматната дъска на властта.

 Точно преди година Веско Маринов е хо­датайствал пред близ­кия си приятел Цвета­нов да уреди с добър пост в управлението на държавата Мартин Христов, разкриха хора от кръ­га на певеца. Вицепре­миерът реагирал свое­временно и Христов из­веднъж се оказал на­чалник на кабинета на министъра на земеде­лието Мирослав Най­денов.

 Преди да се изстре­ля в орбитата на ГЕРБ, въпросният Мартин Христов е момче от фирмения обръч на Ахмед Доган. При тройната коалиция 35-годишният пухкавичък юрист е един от ковчежнците на ДПС лидера. Информато­ри раз­криват, че многократ­но е разнасял торби с пари в марковото си беемве от една до дру­га точка на столицата. Бизнесът му обаче е смачкан от хората на Бойко Борисов.

Мартин Христов

  Мартин не се преда­ва. Той е изключител­но пробивен и се вре навсякъде. Така успява да се докопа до певеца на властта Веселин Ма­ринов. Съвсем случай­но двамата се срещат, когато изпълнителят на „Горчиво вино“ обявява за продан джипа си. То­гава оправният Мартин решава хитро да купи возилото и изненадва­що Веско получава двойно по-голяма сума за джипа.

 Впоследствие Хрис­тов е овъзмезден с ви­сочайшето назначение.

 За да бъде уреден Мартин Христов на първа линия в кабине­та на министър Миро­слав Найденов, от пос­та е уволнен Николай Пенков.

 А обещанията на ГЕРБ, че ще води бит­ка с обръчите на ДПС и Ахмед Доган, полу­чават поредното „по­твърждение“.

 Хората на етниче­ската партия продъл­жават да се уреждат на ключови позиции в администрацията на уж безкомпромисния Бой­ко Борисов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *