Веселин Маринов омая с целувки областния на Търново – Пенчо Пенчев

Веселин Маринов

  Особено интимни отношения демонстрира естрадният славей Веселин Маринов с областния управител на Велико Търново – Пенчо Пенчев, разбрахме от близки до любимия изпълнител на шефа на МВР Цветанов.

Маринов е чест гост на областната управа във Велико Търново, очевидно готвейки се за депутат от региона. При всяко посещение там той не се ръкува, а демонстрира интимните си отношения с областния управител, като го целува мощно по двете бузи.

Пенчо Пенчев

54-годишният преподавател в Стопанския университет на Великотърновския университет Пенчев изобщо не се свени от натрапчивото интимничене на приятеля на МВР шефа, категорични са подчинените му. Напротив, с удоволствие чака всяка нова среща с прясно разведения естраден изпълнител и с часове двамата обсъждат наболели за търновци проблеми в офиса му на бутилка марково уиски.

„Често засичаме Веселин Маринов пред сградата на областната управа и вече не ни прави впечатление“, разказват свидетели на честите срещи между първия приятел на Цветан Цветанов и Пенчо Пенчев.

Именно областният управител съдейства за гостуването на Веселин Маринов във Великотърновския университет. На срещата звездата на българската естрада говори за своите успехи, трудности за житейския си и творчески път пред студенти на университета, а Пенчев ръкопляскаше от публиката.

„Аз съм типичен представител на капитализма. Работя от сутрин до вечер, сам организирам концертите си, сам търся спонсори и сключвам договори“, изтъкна се на лекцията първият приятел на МВР шефа Цветан Цветанов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *