Веселин Маринов си наема жена да му готви

 

Веселин Маринов

  Веселин Маринов е пуснал обява за готвачка, одумват го в бранша.

Изпълнителят с най-силно функциониращи потни жлези в цялата ни естрада, послушал съвета на свои близки да наеме жена, която да се навърта из кухнята му. Другарите на Веско му подхвърлили идеята, след като им писнало да слушат редовните му сърцераздирателни тиради колко пуст и празен е домът му, откакто в него не домакинства бившата му съпруга Цветанка Господинова.

Вече втора година откак естрадният бард заряза невярната си половинка с писмо, той така и не успява да намери достойна нейна заместница, способна да издеяни телесните му аромати. Изпълнителят на „Червено вино“ копнеел за житейска спътница, която да не излиза от кухнята вечер, когато се завърне след изнурителен концерт, та в дома им да се разнасят вкусни кулинарни благоухания. Любимият певец на Цветан Цветанов тъгувал, че сега само 16-годишната му кучка Линда го посреща вечер.

За да реши отчасти проблема си, Веско се навил да повери кухнята си на жена, на която да плаща, за да угажда на стомаха му. Единственото му изискване към готвачката било да не води чужди хора в къщата му в негово отсъствие.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *