Веселин Маринов изплака: Кръстих турнето си на Цецо, а той ме предаде!

Веселин Маринов

  Любимият певец на жените от третата възраст Веселин Маринов едва намира сили да приключи лятното си турне, което стартира на 25 юли в Стара Загора.

Душата на потящия се певец страда, защото за първи път най-добрият му приятел Цветан Цветанов не е посетил нито една от изявите му досега. Веско таял надежда, че Цецо ще се появи на концерта в Летния театър във Варна на 1 август, но бившият вицепремиер отново не бил сред гостите.

„Кръстих турнето си „Носталгия“, за да изразя сантимента си към нашата връзка през годините.

Цветанов и Веселин Маринов по времето, когато бяха неразделни дружки

Знам, че прокуратурата сега го притиска, но и това не е основание да предава приятелството ни“, заявил Веско, който в отминалите безгрижни години обичаше да се плацика в басейни с вицепремиера. Утехата на певеца е, че все още има верни фенове, а в Летния театър във Варна той се раздаде пред 3000 човека. Триумфът му бе помрачен от припадъка на две жени на средна възраст, които не издържали както на жегата, така и на вълнението да видят идола си на живо и били откарани от „Бърза помощ“.

На повечето от изявите си Веско получава кошници с цветя от активисти на ГЕРБ, но те не могат да запълнят празнината в сърцето му от отсъствието на Цветанов.

Турнето „Носталгия“ ще приключи на 10 август на централния площад в Черноморец. Приятели на изпълнителя споделиха пред журналисти, че психическото равновесие на Маринов е разклатено и за първи път той не е убеден, че ще има сили да завърши концертните си изяви успешно.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *